Designervinterjakker i høj kvalitet

Er du i tvivl om, hvilken jakke du skal vælge? Mangler du en vinterjakke? Måske en overgangsjakke eller en regnjakke? Alt efter hvordan vejret opfører sig, vil vi gerne have en jakke, der er passende til vejret – og den skal også helst gerne se pæn ud samtidig med, den er god at have på og opfylder de behov, vi har.

Hos deKARL finder du et bredt udvalg af jakker – jakker til alle sæsoner. De kommer fra flere forskellige kvalitetsbrands, som laver de fedeste styles sæson efter sæson. De brands, du finder i butikken og online, er kendt for kvalitet, nytænkning og flot design.

Vinterjakker af høj kvalitet

Blandt udvalget af jakker hos deKARL finder du for eksempel vinterjakker. Selvom den overordnede kategori er vinterjakker, er der stadig mange forskellige former for vinterjakker. Typisk vil du finde vinterjakker fra brands som Parajumpers, Norse Projects og Mackage i butikken og online.

Når du skal have en ny vinterjakke, er der forskellige ting, der er værd at overveje. Hvor skal du bruge din vinterjakke mest henne? Er det mere til pænt brug? Eller skal vinterjakken også med på tur i naturen? Du overvejer måske også, om der skal være en hætte på din nye vinterjakke.

En dunjakke holder dig bedre varm end en med syntetisk fyld. Dun kommer i forskellig kvalitet, og det dun, du finder i jakkerne hos deKARL, er af allerhøjeste kvalitet.

Alt efter hvor henne og hvor meget du kommer til at bruge din vinterjakke, er det også en god idé at tjekke op på, om jakken er vandafvisende. Vintervejret kan sagtens være lidt ustadigt, så du kan løbe ind i snevejr såvel som regnbyger – så er det dejligt at være forberedt.

Overgangsjakker fra designerbrands

Overgangene mellem årets fire sæsoner kan være lidt krævende – du kan faktisk få brug for at have flere forskellige overgangsjakker, alt efter hvordan vejret opfører sig. Nogle gange er det dejlig med en jakke, der er dejlig varm i overgangstiden, og andre gang er det vigtigste, at den er vandtæt.

Vandtæt jakke og vindtæt jakke er ord, vi tit støder på, når vi er på jagt efter jakker. Begge dele er fordelagtige komponenter i en overgangsjakke. Når vi går fra efterår til vinter og fra vinter til forår, er det dejligt med en jakke, der ikke er alt for tung, men hvor du stadig kan holde varmen. Windproof og windbreaker jakker er populære som overgangsjakker, da du både kan holde varmen i dem og de er rimelig modstandsdygtige overfor det ustadige vejr, vi nogle gange oplever.

Når vi går fra forår til sommer og fra sommer til efterår, behøves overgangsjakken måske ikke være så varm men hellere mere vandtæt og vindtæt. Her kan det også være værd at overveje, om en vest fra et lækkert designerbrand kunne være en mulighed, når du gerne vil holde varmen uden at få det alt for varmt.

Overgangsjakker kommer også i forskellige styles og farver for den sags skyld. Skal den være kort eller lang, skal der være hætte på eller ej, og hvor mange lommer skal der være i jakken. Ved deKARL kan du ofte finde forskellige overgangsjakker fra brands som for eksempel Norse Projects, Maison Kitsune, Halo, Helmut Lang og Parajumpers.

Find din designerregnjakke
hos deKARL

Der findes rigtig mange forskellige regnjakker. Og det kan være svært at bestemme sig for, hvilken regnjakke man vil have. Hvilke krav har du til din regnjakke? Hvad er dine behov? Skal den være lightweight? Skal den være kort eller lang?

Alt efter hvad dine behov er, så er der forskellige regnjakker der passer dertil. Er du meget aktiv? – så vil det være godt med en light weight vandafvisende jakke. Hos deKARL vil du ofte kunne finde high end regnjakker fra brands såsom Halo og Parajumpers.

Har du nogle spørgsmål til de forskellige styles af overtøj, vi har hos deKARL? Du er mere end velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi butikken i Gravensgade 21 i Aalborg, hvor vi står klar med gode råd og kyndig vejledning.

High end veste

I butikken og online kan du også finde forskellige veste fra diverse high end brands.
En vest er et rigtig godt alternativ, når sæsonerne skifter – det er både for koldt at gå uden jakke, samtidig med det er for varmt faktisk at gå med jakke. Derfor er vesten en god mellemting, når temperaturen er middel.

Med en vest bliver torso holdt varm, og når den er varm, skal der meget til, før du fryser. En vest er både en fed accessory til dit outfit, samtidig med den holder dig dejlig varm. Vestene kommer i forskellige styles, er lavet i forskelligt materiale – nylon er dog populært i veste, og med forskellige former for fyld. I butikken og online vil du ofte kunne finde veste fra mærker som blandt andre Halo, Mackage, Parajumpers og Norse Projects.

Fleece fra Parajumpers og Halo

Fleecetrøjen er perfekt til et aktivt udeliv – den kan holde dig tør, da den er fugtledende. Den holder dig også varm, fordi den isolerer og udnytter din egen kropsvarme. Fleecen er god, når vejret skifter mellem sæsonerne. Den er dejlig varm på de kølige forårsmorgener, og den isolerer rigtig godt, hvis du skal en tur ud i naturen.

Ved deKARL finder du oftest fleecetrøjer fra kvalitetsbrands som Parajumpers og Halo. Begge brands udvikler tøj til det aktive menneske og har derfor stor fokus på funktionaliteten i deres tøj.