Parajumpers

parajumpers_logo

Shop din Parajumpers jakke hos deKARL

Parajumpers er inspireret af den 210. luftredningskvardron i Alaska. Her skabte Massimo Rossetti, som er Parajumpers’ Creative Director, den første del af hvad, der senere blev Masterpiece kollektionen. Der blev designet og skabt innovative kollektioner af overtøj med højteknologiske features - skabt med passion for at opgradere dit liv.
 • PARAJUMPERS Elliot Hybrid - Sort FrontPARAJUMPERS Elliot Hybrid - Sort Side
  PARAJUMPERS Elliot Hybrid – Sort
  DKK 2.500
 • PARAJUMPERS Elliot Hybrid - Sycamore FrontPARAJUMPERS Elliot Hybrid - Sycamore Side
  PARAJUMPERS Elliot Hybrid – Sycamore
  DKK 2.500
 • PARAJUMPERS Elliot Hybrid - Ink Blue FrontPARAJUMPERS Elliot Hybrid - Ink Blue Side
  PARAJUMPERS Elliot Hybrid – Ink Blue
  DKK 2.500
 • PARAJUMPERS Elliot Hybrid - Atmosphere FrontPARAJUMPERS Elliot Hybrid - Atmosphere Side
  PARAJUMPERS Elliot Hybrid – Atmosphere
  DKK 2.500
 • PARAJUMPERS Miles Shell - Sort FrontPARAJUMPERS Miles Shell - Sort Side
  PARAJUMPERS Miles Shell – Sort
  DKK 3.200
 • PARAJUMPERS Donald Sweatshirt - Sort FrontPARAJUMPERS Donald Sweatshirt - Sort Side
  PARAJUMPERS Donald Sweatshirt – Sort
  DKK 2.400
 • PARAJUMPERS Patch Cap - Fisherman FrontPARAJUMPERS Patch Cap - Fisherman Side
  PARAJUMPERS Patch Cap – Fisherman
  DKK 450
 • PARAJUMPERS Patch Cap - Champagne FrontPARAJUMPERS Patch Cap - Champagne side
  PARAJUMPERS Patch Cap – Champagne
  DKK 450
 • PARAJUMPERS Patch Cap - Sort FrontPARAJUMPERS Patch Cap - Sort Side
  PARAJUMPERS Patch Cap – Sort
  DKK 450
 • PARAJUMPERS Graphic Crewneck - Off White FrontPARAJUMPERS Graphic Crewneck - Off White Back
  PARAJUMPERS Graphic Crewneck – Off White
  DKK 1.600
 • PARAJUMPERS Windbreaker Desert - Black FrontPARAJUMPERS Windbreaker Desert - Black Side
  PARAJUMPERS Windbreaker Desert – Black
  DKK 4.200
 • PARAJUMPERS Nate T-Shirt - Hvid FrontPARAJUMPERS Nate T-Shirt - White Back
  PARAJUMPERS Nate T-Shirt – White
  DKK 650
 • PARAJUMPERS Jayden - Sycamore FrontPARAJUMPERS Jayden - Sycamore Side
  PARAJUMPERS Jayden – Sycamore
  DKK 2.500
 • PARAJUMPERS Ugo - Fisherman FrontPARAJUMPERS Ugo - Fisherman Side
  PARAJUMPERS Ugo – Fisherman
  DKK 3.000
 • PARAJUMPERS Ugo - Champagne FrontPARAJUMPERS Ugo - Champagne Side
  PARAJUMPERS Ugo – Champagne
  DKK 3.000
 • PARAJUMPERS Ugo - Off White FrontPARAJUMPERS Ugo - Off White Side
  PARAJUMPERS Ugo – Off White
  DKK 3.000

Historien bag Parajumpers

I 2005 havde den store italienske designer, Massimo Rossetti, brug for en pause fra
modebranchen. Men den pause skulle vise sig at blive en kort pause.
Massimo Rossetti tog turen til Alaska for at opleve den fantastiske natur, som kun findes der. I Alaska møder Massimo Rossetti en beredskabsstyrelse fra Alaska, kaldet ”210th Rescue Squadron” 210th Rescue Squadron, er muligvis en af de mest hardcore beredskabsstyrelser der findes i hele verdenen. De er i stand til at kunne overleve flere dage i bjergene på en redningsmission. Mødet med 210th Rescue Squadron skulle vise sig at blive starten på Parajumpers, Massimo Rossetti blev nemlig så inspireret af dem og deres jakker, at han fik lov til at købe en af jakkerne, for at videre udvikle det til Parajumpers.

De første jakker...

Parajumpers laver i dag mange forskellige jakker. Starten på det hele var en videre udvikling på den jakke som 210th Rescue Squadron bruger, som Massimo Rossetti valgte at kalde for ”Kodiak” og Kodiak er i dag af Masterpiece ”familien”. Masterpiece familien er de mest tekniske jakker som Parajumpers laver, hvor man virkelig får en jakke der kan klare det meste. Kodiak er en af de jakker, som man finder i Masterpiece familien, det er en jakke med rigtig mange fede detaljer på.  Selvom det er en tung jakke, er den stadig utrolig behagelig at have på. Samtidig med det, er den både vind- og vandtæt og åndbar, så man ikke føler, at man bliver ”lukket inde” i jakken. Sammen med Kodiak, som er en del af Masterpiece familien, finder man også jakker som Gobi og Denali, og navnene på jakkerne er ikke valgt tilfældigt, det er nemlig navnene på nogle af de historiske missioner, som 210th Rescue Squadron har udført.

 

Tidløs og klassisk design kombineret med fashion jakker..

Hvorfor lave om på noget der fungerer? Parajumpers har i en lang årerække haft gengangere med i deres kollektioner, så som Ugo, Kodiak, Denali og Gobi.
En af de ikoniske jakker som Parajumpers har lavet de seneste mange år er modellen ”Ugo”.
Ugo er en klassisk letvægts dunjakke, som er håndstoppet med gåsedun. Samtidig med, at det er en stilren jakke, er den også funktionel – den er både vind- og vandafvisende samt åndbar. Udover det, er den stadig utrolig let at have på og holder sig pæn over en lang årerække. Du har derfor sikret dig en jakke mange år ud i fremtiden, hvor du aldrig skal betvivle kvaliteten. Det vil formentlig også være en jakke du vælger at købe igen, når den gamle er slidt op.

En af de nyeste skud på stammen hvad angår overgangsjakker fra Parajumpers, er Elliot. Elliot har man lavet i de senere år og er en jakke til ham der gerne vil have en let overgangsjakke. Elliot er en hybrid jakke, som er lavet med sweatærmer med stræk i.

Shedir derimod er et af de nyeste skud på stammen fra Parajumpers, hvad angår vinterjakker. Shedir er Parajumpers' svar på en fashion jakke, samtidig med, at den er meget funktionel. Shedir er, ligesom Ugo, håndstoppet med gåsedun og lavet med en cordura overflade, som gør, at jakken både er vind og vandtæt. Du skal vælge Parajumpers, hvis du søger en jakke som vil holde dig varm de næste mange år. Parajumpers er kendt for at lave jakker, som du næsten ikke kan slide op. Du finder et af Danmarks største udvalg hos os, både her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Gravensgade 21 i Aalborg, Nordjylland.

Skulle du have de mindste spørgsmål vedrørende Parajumpers, er du altid velkommen til at kontakte os, og ellers står vi som altid klar til at vejlede dig, til den rigtige jakke.

Den unikke og genkendelige gule snip på Parajumpers jakker

Når man kigger på Parajumpers gennemgående design på deres produkter, og i særdeleshed  på deres jakker, er det meget tydeligt, at den unikke gule snip går igen. Den gule snip er ikke blot helt tilfældig, men har derimod en historie bag sig. Den gule snip på jakkerne er nemlig til for, at du altid skulle kunne finde din jakke hvis den skulle forsvinde. Denne funktion var essentiel da Parajumpers jakkerne udelukkende blev brugt til projekter i Alaska, hvor det kunne forekomme, at jakkerne blev begravet i sne. I dag er kendetegnet på jakkerne stadigvæk den gule snip. Dette gør, at folk hurtigt kan genkende en Parajumpers jakke, og at de i særdeleshed skiller sig ud fra andre jakker på markedet. Udover den genkendelige gule snip på jakkerne, skiller brandet sig i den grad også ud på deres lange baggrundshistorie som førte til der hvor de er i dag.