Parajumpers

parajumpers_logo

Shop din Parajumpers jakke hos deKARL

Parajumpers er inspireret af den 210. luftredningskvardron i Alaska. Her skabte Massimo Rossetti, som er Parajumpers’ Creative Director, den første del af hvad, der senere blev Masterpiece kollektionen. Der blev designet og skabt innovative kollektioner af overtøj med højteknologiske features - skabt med passion for at opgradere dit liv.
Kategori
Kategori
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Jakkestørrelse
Jakkestørrelse
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
T-shirt størrelse
T-shirt størrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Flere
Skostørrelser
Skostørrelser
Flere
 • PARAJUMPERS Men Hikari - BlackPARAJUMPERS Men Hikari - Black Side
  PARAJUMPERS Men Hikari – Black
  kr. 6.700
 • PARAJUMPERS Men Hikari - Dark AvioPARAJUMPERS Men Hikari - Dark Avio Side
  PARAJUMPERS Men Hikari – Dark Avio
  kr. 6.700
 • PARAJUMPERS Men Koto - BlackPARAJUMPERS Men Koto - Black Side
  PARAJUMPERS Men Koto – Black
  kr. 6.200
 • PARAJUMPERS Men Shedir - Green GablesPARAJUMPERS Men Shedir - Green Gables Side
  PARAJUMPERS Men Shedir – Green Gables
  kr. 6.900
 • PARAJUMPERS Men Ernie Leather - BlackPARAJUMPERS Men Ernie Leather - Black Side
  PARAJUMPERS Men Ernie Leather – Black
  kr. 8.300
 • PARAJUMPERS Men Ugo - BonePARAJUMPERS Men Ugo - Bone Side
  PARAJUMPERS Men Ugo – Bone
  kr. 3.400
 • PARAJUMPERS Men Ugo - NavyPARAJUMPERS Men Ugo - Navy Side
  PARAJUMPERS Men Ugo – Navy
  kr. 3.400
 • PARAJUMPERS Men Ugo - BlackPARAJUMPERS Men Ugo - Black Side
  PARAJUMPERS Men Ugo – Black
  kr. 3.400
 • PARAJUMPERS Women Sleeping Bag - Black/TapiocaPARAJUMPERS Women Sleeping Bag - Black/Tapioca Side
  PARAJUMPERS Women Sleeping Bag – Black/Tapioca
  kr. 6.700
 • PARAJUMPERS Women Long Bear Core - Black FrontPARAJUMPERS Women Long Bear Core - Black Side
  PARAJUMPERS Women Long Bear Core – Black
  kr. 5.700
 • PARAJUMPERS Women Mirror - TapiocaPARAJUMPERS Women Mirror - Tapioca Side
  PARAJUMPERS Women Mirror – Tapioca
  kr. 5.900
 • PARAJUMPERS Women Panda - BlackPARAJUMPERS Women Panda - Black Side
  PARAJUMPERS Women Panda – Black
  kr. 6.000
 • PARAJUMPERS Women Panda - Taggia OlivePARAJUMPERS Women Panda - Taggia Olive Side
  PARAJUMPERS Women Panda – Taggia Olive
  kr. 6.000
 • PARAJUMPERS Men Gover - BlackPARAJUMPERS Men Gover - Black Side
  PARAJUMPERS Men Gover – Black
  kr. 4.800
 • PARAJUMPERS Men Right Hand - Green GablesPARAJUMPERS Men Right Hand - Green Gables Side
  PARAJUMPERS Men Right Hand – Green Gables
  kr. 7.400
 • PARAJUMPERS Men Shedir - BlackPARAJUMPERS Men Shedir - Black Side
  PARAJUMPERS Men Shedir – Black
  kr. 6.900

Historien bag Parajumpers

I 2005 havde den store italienske designer, Massimo Rossetti, brug for en pause fra
modebranchen. Men den pause skulle vise sig at blive en kort pause.
Massimo Rossetti tog turen til Alaska for at opleve den fantastiske natur, som kun findes der. I Alaska møder Massimo Rossetti en beredskabsstyrelse fra Alaska, kaldet ”210th Rescue Squadron” 210th Rescue Squadron, er muligvis en af de mest hardcore beredskabsstyrelser der findes i hele verdenen. De er i stand til at kunne overleve flere dage i bjergene på en redningsmission. Mødet med 210th Rescue Squadron skulle vise sig at blive starten på Parajumpers, Massimo Rossetti blev nemlig så inspireret af dem og deres jakker, at han fik lov til at købe en af jakkerne, for at videre udvikle det til Parajumpers.

De første jakker...

Parajumpers laver i dag mange forskellige jakker. Starten på det hele var en videre udvikling på den jakke som 210th Rescue Squadron bruger, som Massimo Rossetti valgte at kalde for ”Kodiak” og Kodiak er i dag af Masterpiece ”familien”. Masterpiece familien er de mest tekniske jakker som Parajumpers laver, hvor man virkelig får en jakke der kan klare det meste. Kodiak er en af de jakker, som man finder i Masterpiece familien, det er en jakke med rigtig mange fede detaljer på.  Selvom det er en tung jakke, er den stadig utrolig behagelig at have på. Samtidig med det, er den både vind- og vandtæt og åndbar, så man ikke føler, at man bliver ”lukket inde” i jakken. Sammen med Kodiak, som er en del af Masterpiece familien, finder man også jakker som Gobi og Denali, og navnene på jakkerne er ikke valgt tilfældigt, det er nemlig navnene på nogle af de historiske missioner, som 210th Rescue Squadron har udført.

 

Tidløs og klassisk design kombineret med fashion jakker..

Hvorfor lave om på noget der fungerer? Parajumpers har i en lang årerække haft gengangere med i deres kollektioner, så som Ugo, Kodiak, Denali og Gobi.
En af de ikoniske jakker som Parajumpers har lavet de seneste mange år er modellen ”Ugo”.
Ugo er en klassisk letvægts dunjakke, som er håndstoppet med gåsedun. Samtidig med, at det er en stilren jakke, er den også funktionel – den er både vind- og vandafvisende samt åndbar. Udover det, er den stadig utrolig let at have på og holder sig pæn over en lang årerække. Du har derfor sikret dig en jakke mange år ud i fremtiden, hvor du aldrig skal betvivle kvaliteten. Det vil formentlig også være en jakke du vælger at købe igen, når den gamle er slidt op.

En af de nyeste skud på stammen hvad angår overgangsjakker fra Parajumpers, er Elliot. Elliot har man lavet i de senere år og er en jakke til ham der gerne vil have en let overgangsjakke. Elliot er en hybrid jakke, som er lavet med sweatærmer med stræk i.

Shedir derimod er et af de nyeste skud på stammen fra Parajumpers, hvad angår vinterjakker. Shedir er Parajumpers' svar på en fashion jakke, samtidig med, at den er meget funktionel. Shedir er, ligesom Ugo, håndstoppet med gåsedun og lavet med en cordura overflade, som gør, at jakken både er vind og vandtæt. Du skal vælge Parajumpers, hvis du søger en jakke som vil holde dig varm de næste mange år. Parajumpers er kendt for at lave jakker, som du næsten ikke kan slide op. Du finder et af Danmarks største udvalg hos os, både her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Gravensgade 21 i Aalborg, Nordjylland.

Skulle du have de mindste spørgsmål vedrørende Parajumpers, er du altid velkommen til at kontakte os, og ellers står vi som altid klar til at vejlede dig, til den rigtige jakke.

Den unikke og genkendelige gule snip på Parajumpers jakker

Når man kigger på Parajumpers gennemgående design på deres produkter, og i særdeleshed  på deres jakker, er det meget tydeligt, at den unikke gule snip går igen. Den gule snip er ikke blot helt tilfældig, men har derimod en historie bag sig. Den gule snip på jakkerne er nemlig til for, at du altid skulle kunne finde din jakke hvis den skulle forsvinde. Denne funktion var essentiel da Parajumpers jakkerne udelukkende blev brugt til projekter i Alaska, hvor det kunne forekomme, at jakkerne blev begravet i sne. I dag er kendetegnet på jakkerne stadigvæk den gule snip. Dette gør, at folk hurtigt kan genkende en Parajumpers jakke, og at de i særdeleshed skiller sig ud fra andre jakker på markedet. Udover den genkendelige gule snip på jakkerne, skiller brandet sig i den grad også ud på deres lange baggrundshistorie som førte til der hvor de er i dag.