Parajumpers

parajumpers_logo

Shop din Parajumpers jakke hos deKARL

Parajumpers er inspireret af den 210. luftredningskvardron i Alaska. Her skabte Massimo Rossetti, som er Parajumpers’ Creative Director, den første del af hvad, der senere blev Masterpiece kollektionen. Der blev designet og skabt innovative kollektioner af overtøj med højteknologiske features - skabt med passion for at opgradere dit liv.
Kategori
Skjortestørrelse
Jakkestørrelse
Flere
Sweatshirt størrelse
T-shirt størrelse
Buksestørrelse
Flere
Skostørrelser
Flere
 • PARAJUMPERS Men Long Bear - Sort FrontPARAJUMPERS Men Long Bear - Sort Side
  PARAJUMPERS Men Long Bear – Sort
  kr. 6.300
 • PARAJUMPERS Women Harmony - Toubre FrontPARAJUMPERS Women Harmony - Toubre Side
  PARAJUMPERS Women Harmony – Toubre
  kr. 5.600
 • PARAJUMPERS Women Jada Down Coat - Silver Grey FrontPARAJUMPERS Women Jada Down Coat - Silver Grey Side
  TILBUD
  PARAJUMPERS Women Jada Down Coat – Silver Grey
  kr. 2.800
 • PARAJUMPERS Women Cynthia Reverso FrontPARAJUMPERS Women Cynthia Reverso Front 2
  TILBUD
  PARAJUMPERS Women Cynthia Reverso
  kr. 4.970
 • PARAJUMPERS Men Ronin - Black FrontPARAJUMPERS Men Ronin - Black Side
  PARAJUMPERS Men Ronin – Black
  kr. 5.900
 • PARAJUMPERS Men Ronin - Toubre/Citronelle FrontPARAJUMPERS Men Ronin - Toubre/Citronelle Side
  TILBUD
  PARAJUMPERS Men Ronin – Toubre/Citronelle
  kr. 3.540
 • PARAJUMPERS Men Tyrik - Phantom FrontPARAJUMPERS Men Tyrik - Phantom Side
  PARAJUMPERS Men Tyrik – Phantom
  kr. 5.900
 • PARAJUMPERS Men Tyrik - Toubre FrontPARAJUMPERS Men Tyrik - Toubre Side
  PARAJUMPERS Men Tyrik – Toubre
  kr. 5.900
 • PARAJUMPERS Men Shedir - Pencil FrontPARAJUMPERS Men Shedir - Pencil Side
  PARAJUMPERS Men Shedir – Phantom
  kr. 6.600
 • PARAJUMPERS Men Shedir - Toubre FrontPARAJUMPERS Men Shedir - Toubre Side
  PARAJUMPERS Men Shedir – Toubre
  kr. 6.600
 • PARAJUMPERS Men Lumi - Toubre FrontPARAJUMPERS Men Lumi - Toubre Side
  TILBUD
  PARAJUMPERS Men Lumi – Toubre
  kr. 4.500
 • PARAJUMPERS Women Marion - Atmosphere FrontPARAJUMPERS Women Marion - Atmosphere Side
  PARAJUMPERS Women Marion – Atmosphere
  kr. 4.200
 • PARAJUMPERS Women Tilly - Pencil FrontPARAJUMPERS Women Tilly - Pencil Back
  PARAJUMPERS Women Tilly – Pencil
  kr. 4.600
 • PARAJUMPERS Women Tilly - Tapioca FrontPARAJUMPERS Women Tilly - Tapioca Side
  TILBUD
  PARAJUMPERS Women Tilly – Tapioca
  kr. 3.220
 • PARAJUMPERS Women Panda - Black FrontPARAJUMPERS Women Panda - Black Side
  PARAJUMPERS Women Panda – Black
  kr. 5.500
 • PARAJUMPERS Women Panda - Dried Herb FrontPARAJUMPERS Women Panda - Dried Herb Back
  PARAJUMPERS Women Panda – Dried Herb
  kr. 5.500

Historien bag Parajumpers

I 2005 havde den store italienske designer, Massimo Rossetti, brug for en pause fra
modebranchen. Men den pause skulle vise sig at blive en kort pause.
Massimo Rossetti tog turen til Alaska for at opleve den fantastiske natur, som kun findes der. I Alaska møder Massimo Rossetti en beredskabsstyrelse fra Alaska, kaldet ”210th Rescue Squadron” 210th Rescue Squadron, er muligvis en af de mest hardcore beredskabsstyrelser der findes i hele verdenen. De er i stand til at kunne overleve flere dage i bjergene på en redningsmission. Mødet med 210th Rescue Squadron skulle vise sig at blive starten på Parajumpers, Massimo Rossetti blev nemlig så inspireret af dem og deres jakker, at han fik lov til at købe en af jakkerne, for at videre udvikle det til Parajumpers.

De første jakker...

Parajumpers laver i dag mange forskellige jakker. Starten på det hele var en videre udvikling på den jakke som 210th Rescue Squadron bruger, som Massimo Rossetti valgte at kalde for ”Kodiak” og Kodiak er i dag af Masterpiece ”familien”. Masterpiece familien er de mest tekniske jakker som Parajumpers laver, hvor man virkelig får en jakke der kan klare det meste. Kodiak er en af de jakker, som man finder i Masterpiece familien, det er en jakke med rigtig mange fede detaljer på.  Selvom det er en tung jakke, er den stadig utrolig behagelig at have på. Samtidig med det, er den både vind- og vandtæt og åndbar, så man ikke føler, at man bliver ”lukket inde” i jakken. Sammen med Kodiak, som er en del af Masterpiece familien, finder man også jakker som Gobi og Denali, og navnene på jakkerne er ikke valgt tilfældigt, det er nemlig navnene på nogle af de historiske missioner, som 210th Rescue Squadron har udført.

 

Tidløs og klassisk design kombineret med fashion jakker..

Hvorfor lave om på noget der fungerer? Parajumpers har i en lang årerække haft gengangere med i deres kollektioner, så som Ugo, Kodiak, Denali og Gobi.
En af de ikoniske jakker som Parajumpers har lavet de seneste mange år er modellen ”Ugo”.
Ugo er en klassisk letvægts dunjakke, som er håndstoppet med gåsedun. Samtidig med, at det er en stilren jakke, er den også funktionel – den er både vind- og vandafvisende samt åndbar. Udover det, er den stadig utrolig let at have på og holder sig pæn over en lang årerække. Du har derfor sikret dig en jakke mange år ud i fremtiden, hvor du aldrig skal betvivle kvaliteten. Det vil formentlig også være en jakke du vælger at købe igen, når den gamle er slidt op.

En af de nyeste skud på stammen hvad angår overgangsjakker fra Parajumpers, er Elliot. Elliot har man lavet i de senere år og er en jakke til ham der gerne vil have en let overgangsjakke. Elliot er en hybrid jakke, som er lavet med sweatærmer med stræk i.

Shedir derimod er et af de nyeste skud på stammen fra Parajumpers, hvad angår vinterjakker. Shedir er Parajumpers' svar på en fashion jakke, samtidig med, at den er meget funktionel. Shedir er, ligesom Ugo, håndstoppet med gåsedun og lavet med en cordura overflade, som gør, at jakken både er vind og vandtæt. Du skal vælge Parajumpers, hvis du søger en jakke som vil holde dig varm de næste mange år. Parajumpers er kendt for at lave jakker, som du næsten ikke kan slide op. Du finder et af Danmarks største udvalg hos os, både her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Gravensgade 21 i Aalborg, Nordjylland.

Skulle du have de mindste spørgsmål vedrørende Parajumpers, er du altid velkommen til at kontakte os, og ellers står vi som altid klar til at vejlede dig, til den rigtige jakke.

Den unikke og genkendelige gule snip på Parajumpers jakker

Når man kigger på Parajumpers gennemgående design på deres produkter, og i særdeleshed  på deres jakker, er det meget tydeligt, at den unikke gule snip går igen. Den gule snip er ikke blot helt tilfældig, men har derimod en historie bag sig. Den gule snip på jakkerne er nemlig til for, at du altid skulle kunne finde din jakke hvis den skulle forsvinde. Denne funktion var essentiel da Parajumpers jakkerne udelukkende blev brugt til projekter i Alaska, hvor det kunne forekomme, at jakkerne blev begravet i sne. I dag er kendetegnet på jakkerne stadigvæk den gule snip. Dette gør, at folk hurtigt kan genkende en Parajumpers jakke, og at de i særdeleshed skiller sig ud fra andre jakker på markedet. Udover den genkendelige gule snip på jakkerne, skiller brandet sig i den grad også ud på deres lange baggrundshistorie som førte til der hvor de er i dag.