Parajumpers

Parajumpers er inspireret af den 210. luftredningskvardron i Alaska. Her skabte Massimo Rossetti, som er Parajumpers’ Creative Director, den første del af hvad, der senere blev Masterpiece kollektionen. Der blev designet og skabt innovative kollektioner af overtøj med højteknologiske features - skabt med passion for at opgradere dit liv.
Kategori
 • Parajumpers Moses – Blå
  DKK 4.000
 • Parajumpers Moses – Grøn
  DKK 4.000
 • Parajumpers Shedir – Blå
  DKK 6.700
 • Parajumpers Shedir – Grøn
  DKK 6.700
 • PARAJUMPERS Ugo – Brun
  DKK 3.000
 • PARAJUMPERS Ugo – Grøn
  DKK 3.000
 • PARAJUMPERS ALDRIN SWEATSHIRT
  DKK 1.900
 • PARAJUMPERS KISO BUKSER
  DKK 2.000
 • PARAJUMPERS COLLINS SWEATPANTS
  DKK 1.400
 • PARAJUMPERS ARMSTRONG SWEAT
  DKK 1.200
 • TILBUD
  PARAJUMPERS DENES JAKKE
  DKK 2.100
 • PARAJUMPERS ARMSTRONG SWEAT
  DKK 1.200
 • PARAJUMPERS ELLIOT FLEECE
  DKK 2.400
 • PARAJUMPERS PATCH T-SHIRT
  DKK 600
 • PARAJUMPERS PATCH T-SHIRT
  DKK 600
 • PARAJUMPERS PATCH T-SHIRT
  DKK 600

Historien bag Parajumpers

I 2005 havde den store italienske designer, Massimo Rossetti, brug for en pause fra modebranchen. Men den pause skulle vise sig at blive en kort pause.

Massimo Rossetti tog turen til Alaska for at opleve den fantastiske natur, som kun findes der.

I Alaska møder Massimo Rossetti en beredskabsstyrelse fra Alaska, kaldet ”210th Rescue Squadron”. 210th Rescue Squadron er muligvis en af de mest hardcore beredskabsstyrelser, der findes i hele verdenen. De er i stand til at kunne overleve flere dage i bjergene på en redningsmission. 

Mødet med 210th Rescue Squadron skulle vise sig at blive starten på Parajumpers, Massimo Rossetti blev nemlig så inspireret af dem og deres jakker, at han fik lov til at købe en af jakkerne for at videreudvikle det til Parajumpers.

De første jakker fra Parajumpers...

Parajumpers laver i dag mange forskellige jakker. Starten på det hele var en videreudvikling på den jakke, som 210th Rescue Squadron bruger, som Massimo Rossetti valgte at kalde for ”Kodiak”, og Kodiak er i dag af Masterpiece ”familien”. Masterpiece familien er de mest tekniske jakker, som Parajumpers laver, hvor man virkelig får en jakke, der kan klare det meste. 

Kodiak er en af de jakker som man finder i Masterpiece familien, det er en jakke med rigtig mange fede detaljer på og en af de mest tekniske jakker, som Parajumpers laver. Selvom det er en tung jakke, er den stadig utrolig behagelig at have på. Samtidig er den både vind- og vandtæt og åndbar, så man ikke føler, at man bliver ”lukket inde” i jakken. 

Sammen med Kodiak, som er en del af Masterpiece familien, finder man også jakker som Gobi og Denali, og navnene på jakkerne er ikke valgt tilfældigt, det er nemlig navnene på nogle af de historiske missioner, som 210th Rescue Squadron har udført.

Tidløst og klassisk design kombineret med fashion jakker

Hvorfor lave om på noget, der fungerer? Parajumpers har i en lang årrække haft gengangere med i deres kollektioner, så som Ugo, Kodiak, Denali og Gobi.

En af de ikoniske jakker som Parajumpers har lavet de seneste mange år er modellen ”Ugo”.

Ugo er en klassisk letvægts dunjakke, som er håndstoppet med gåsedun. Samtidig med det er en stilren jakke, er den også funktionel – den er både vind- og vandafvisende samt åndbar. Samtidig med det, er den stadig utrolig let at have på og holder sig pæn over en lang årrække.

En af de nyeste overgangsjakker fra Parajumpers er Elliot. Elliot har man lavet i de senere år og er en jakke til ham, der gerne vil have en let overgangsjakke. Elliot er en hybridjakke, som er lavet med sweatærmer med stræk i.

Shedir er også et af de nyeste jakker fra Parajumpers, hvad der angår vinterjakker. Shedir er Parajumpers’ svar på en fashion jakke, samtidig med at den er meget funktionel. Shedir er, ligesom Ugo, håndstoppet med gåsedun og lavet med en cordura overflade, som gør at jakken både er vind og vandtæt.

Du skal vælge Parajumpers, hvis du jagter en jakke som vil holde de næste mange år. De er kendt for at lave jakker, som du næsten ikke kan slide op. 

Du finder et af Danmarks største udvalg hos os, både her på webshoppen men også i vores butik i Gravensgade 21 i Aalborg, Nordjylland. Skulle du have de mindste spørgsmål, så står vi som altid klar til at vejlede dig til den rigtige jakke.