Palmes Tennis Society

Palmes Tennis society er et Københavnsk baseret herrebrand, der blev grundlagt i 2021. Palmes har, trods det er et nyere brand, allerede skabt international opmærksomhed med sit nye take på tennis inspireret tøj.

Palmes

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • PALMES Alley 6-Panel Cap - Black
  PALMES Alley 6-Panel Cap – Black
  kr. 600
 • PALMES Alley 6-Panel Cap - White
  PALMES Alley 6-Panel Cap – White
  kr. 600
 • PALMES Roland T-Shirt - Brown
  PALMES Roland T-Shirt – Brown
  kr. 600
 • PALMES Roland T-Shirt - White
  PALMES Roland T-Shirt – White
  kr. 600
 • PALMES Society Tote Bag - White/Navy
  PALMES Society Tote Bag – White/Navy
  kr. 500
 • PALMES Lucien Trousers - NavyPALMES Lucien Trousers - Navy Back
  PALMES Lucien Trousers – Navy
  kr. 1.500
 • PALMES Ivan T-Shirt - White
  PALMES Ivan T-Shirt – White
  kr. 600
 • PALMES Martini Shirt - Navy
  PALMES Martini Shirt – Navy
  kr. 1.300
 • PALMES Martini Shirt - Off White
  PALMES Martini Shirt – Off White
  kr. 1.300
 • PALMES Vichi T-Shirt - GreenPALMES Vichi T-Shirt - Green Back
  PALMES Vichi T-Shirt – Green
  kr. 650
 • PALMES Deuce Oxford Shirt - Sunfaded Yellow
  PALMES Deuce Oxford Shirt – Sunfaded Yellow
  kr. 1.300
 • PALMES Mats Hooded Sweatshirt - Oatmeal
  PALMES Mats Hooded Sweatshirt – Oatmeal
  kr. 1.400

Baggrund

Palmes Tennis society er et Københavnsk baseret herrebrand, der blev grundlagt i 2021. Palmes har, trods det er et nyere brand, allerede skabt international opmærksomhed med sit nye take på tennis inspireret tøj.

Der anvendes modigt interessante silhuetter og flotte grafiske samt broderede mønstre. Palmes er et brand, der har sine rødder i tennisverdenen og kollektionerne henter sin inspiration fra tenniskulturen. Brandet genfortolker ikoniske klassiske tennisdesigns gennem tiden i et mere moderne, komfortabelt og afslappet look. Brandet henvender sig dermed også bredt på tværs af aldersgrupper til både livet på, og udenfor, tennisbanen. Palmes er kendetegnet ved designs med en vis underspillet elegance og repræsenterer en tøjstil, der rammer punktet lige mellem hhv. det klassiske, lidt formelle tennis look - og så moderne, stilfuldt og funktionelt tøj, der appellerer mere bredt.

Vision

Palmes producerer både deres tøj og øvrigt tilbehør i Europa. Alle produkter er skabt med øko- og miljøvenlige materialer. Det er en vigtig målsætning i produktionen, at tøjet er slidstærkt og har en lang levetid. Funktionalitet er en grundsten for Palmes og det er brandets vision, at tøjet skal kunne anvendes bredt i alle former for sammenhænge og settings, lige fra tennisbanen til arbejdslivet eller en fest.

 

Anvendelighed

Palmes er indbegrebet af æstetisk, komfortabelt og let tøj. Der anvendes tekstiler med god bevægelighed og Palmes tilføjer et casual men også sporty look til en garderobe. Man fornemmer et ønske om at transformere det klassiske tennissnit i en mere progressiv udgave, der appellerer mere til det moderne menneske. Tøjet fremstår mindre stift end de klassiske tennisoutfits. Palmes skaber moderne og funktionelt performance tøj med vintage undertoner og man fornemmer en hyldest til tenniskulturens ikoniske spilleres tøjvalg.

Kollektionerne byder på et bredt udvalg i alt fra dæmpede toner til mere iøjnefaldende prints. Palmes er derfor også et brand, der giver plads til individuelle præferencer og mulighed for at kombinere mere neutrale farver med et iøjnefaldende motiv. Palmes udbyder et alsidigt sortiment til mænd. Udbuddet omfatter alt af fra et bredt udvalg i sportstøj ( shorts, sweatpants og t-shirt) til det mere klassisk herretøj (skjorter, bukser sportscoats, overshirts).