Play Video

Vores butik i Aalborg

Vores onlineunivers er en del af vores butik, der ligger i Gravensgade 21 i Aalborg, Danmark. Vi stræber efter at gøre vores onlineunivers til en ægte illusion af vores butik, den samme minimalistiske tilgang og de samme designere. I vores fysiske butik i Aalborg såvel som på vores webshop, har vi designerbrands som Aiayu, HALO, Parajumpers, AMI, Maison Kitsuné, Marni, Diemme, og Helmut Lang. Det danske brand Aiayu er i særdeleshed kendt for deres yderst kvalitetsbevidste og bæredygtige måde at producere tøj på og ikke mindst deres meget unikke produkter, som er signeret med initialer fra de lokale folk i Nepal og Bolivia, som håndlaver alt tøjet. Det italienske skobrand Diemme er også yderst kendt for deres kvalitetsbevidste produkter. Ejerne og brødrene bag designerbrandet, lever efter sloganet “køb mindre, køb bedre”, hvorfor de også forsikrer deres kunder om, at hver og en sko er håndlavet fra ende til anden, i den italienske by Veneto. Det aalborggensiske brand HALO er lavet som et underbrand til det funktionelle brand Newline. Stifteren Helge Petersen er tidligere elitesoldat ved specialstyrkerne og etablerede Newline tilbage i 1981. Hans inspiration til at skabe Newline kom fra at springe i faldskærm i samspil med hans store passion for løb. Derfor grundlagde han Newline, hvor fokusset skulle være, at skabe produkter der var både innovative og funktionelle. I 2015 blev Newline HALO skabt, det er opkaldt efter faldskærmsudspringet ”High Attitude Low Opening”.

Historien bag Gravensgade i Aalborg

Gravensgade er en gågade i Aalborg Centrum. Gaden blev bygget omkring år 1550 på voldene langs Vesterå, som var en del af byens befæstning. I 1930’erne var Gravensgade og Vesterå en hovedvej til Pontonbroen, indtil Vesterbrogade og Limfjords-broen blev indviet. 

Gravensgade blev indviet som Aalborgs første gågade i oktober 1963 under sloganet “Gå i shoppingzonen – Gå i Gravensgade”.

Gravensgade huser en række uafhængige butikker. I 2011 blev Gravensgade en ”Green Street”, der fokuserer meget på miljø og energi.

Sådan blev deKARL til

Jeg brugte mere end to år på at planlægge min største drøm – mit eget univers.

Jeg har aldrig været typen, der har brug for meget forskelligt tøj, men jeg har altid sat kvalitet højt. Min drøm er at inspirere dig til at købe mindre – og bedre. Det er bedre for dig, det er bedre for vores miljø og for vores fremtid.
De mærker, vi repræsenterer i vores butik, er håndplukket gennem mange års erfaring og en dyb passion for god kvalitet.

Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse – offline såvel som online.

Vores Team

Vi er et lille lokalt hold på 2 personer – Mikkel & Karl.

Sammen styrer vi den fysiske butik og vores onlinebutik. Vi har begge en dyb passion for tøj og livsstilsprodukter, men vi repræsenterer forskellige stilarter og forskellige smag i brands.

Vi sætter pris på feedback, så du er velkommen til at kontakte os på vores sociale medier eller via mail.

Tak for din støtte!
/Karl