Vores butik i Aalborg

Vores onlineunivers er en del af vores butik, der ligger i Gravensgade 21 i Aalborg, Danmark.
Vi stræber efter at gøre vores onlineunivers til en ægte illusion af vores butik, den samme minimalistiske tilgang og de samme designere.

Gravensgade er en gågade i Aalborg Centrum. Gaden blev bygget omkring år 1550 på voldene langs Vesterå, som var en del af byens befæstning. I 1930’erne var Gravensgade og Vesterå en hovedvej til Pontonbroen, indtil Vesterbrogade og Limfjord-broen blev indviet. 

Gravensgade blev indviet som Aalborgs første gågade i oktober 1963 under sloganet “Gå i shoppingzonen – Gå i Gravensgade”.

Gravensgade huser en række uafhængige butikker. I 2011 blev Gravensgade en ”Green Street”, der fokuserer meget på miljø og energi.

Sådan blev deKARL til

Jeg brugte mere end to år på at planlægge min største drøm – mit eget univers.

Jeg har aldrig været typen, der har brug for meget forskelligt tøj, men jeg har altid sat kvalitet højt. Min drøm er at inspirere dig til at købe mindre – og bedre. Det er bedre for dig, det er bedre for vores miljø og for vores fremtid.
De mærker, vi repræsenterer i vores butik, er håndplukket gennem mange års erfaring og en dyb passion for god kvalitet.

Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse – offline såvel som online.

Vores Team

Vi er et lille lokalt hold på 2 personer – Mikkel & Karl.

Sammen styrer vi den fysiske butik og vores onlinebutik. Vi har begge en dyb passion for tøj og livsstilsprodukter, men vi repræsenterer forskellige stilarter og forskellige smag i brands.

Vi sætter pris på feedback, så du er velkommen til at kontakte os på vores sociale medier eller via mail.

Tak for din støtte!
/Karl