MAISON KITSUNÉ

“Maison” betyder “hus” på fransk, og "Kitsuné" betyder “ræv” på japansk. Ræven er et symbol på alsidighed, da historien beretter, at ræven har evnen til at ændre sit udseende. På samme måde ved Maison Kitsuné, hvordan det er vigtigt at tilpasse sit repertoire baseret på inspiration. Det mystiske dyr har været Maison Kitsunés signaturlogo, siden brandet startede. Logoet er der altid, bare med skiftende ansigter undervejs. Rævens mest berømte uniform i de blå-rød-hvide farver symboliserer essensen af ​​Maison Kitsuné Parisien-livsstilen.

Maison Kitsune

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Historien bag Maison Kitsuné

Maison Kitsuné blev startet i 2002 af Gildas Loaëc og Masaya Kuroki – Maison Kitsuné blev startet med henblik på at kombinere den klassiske franske stil med et japansk twist, derfor også navnet Maison Kitsuné, som er en blanding af fransk og japansk. Maison betyder ”hus” på fransk og Kitsuné betyder ”ræv” på japansk. Ræven er også en klassiker, som går igen og igen på kollektionerne fra Maison Kitsuné, faktisk har de helt fra start brugt ræven som deres signaturlogo.

Maison Kitsuné er kendt verden over for deres klassiske ”Tricolor” styles, hvor du finder ræven i de franske farver. Den del af kollektion er lavet med henblik på at skabe styles, som du altid kan finde frem fra din garderobe - de er tidsløse og klassiske i enhver mands garderobe. I kollektionen finder du altid sweatshirts, t-shirts, strik, skjorter og jakker. Det er skandinaviske silhuetter, slankt og med en god længde.

Meget mere end bare tøj...

Udover at være kendt for at lave tøj, så har Maison Kitsuné også et pladeselskab med mere end 30 artister.

Derudover er de også meget kendt for deres såkaldte ”Café Kitsuné”, som både ligger i forlængelse af deres egne butikker blandt andet i Paris og Tokyo, hvor henholdsvis Gildas Loaëc og Masaya Kuroki oprindeligt stammer fra.

Paris møder Tokyo

Dét, at man har kunne kombinere den klassiske franske stil med den mere ”vilde” japanske stil, er en kunst i sig selv. 

”Ræven” blev hurtigt et kendetegn for Maison Kitsuné og er blevet brugt lige siden i mange forskellige fortolkninger, som blandt andet ”Chillax Fox”, ”Tricolor Fox” og ”Double Head Fox”. Maison Kitsuné kendetegner et tidsløst fransk design med et japansk twist.

Logoet, som man oftest forbinder Maison Kitsuné med, er ”Tricolor Fox”, som er ræven, der er lavet i de samme farver som det franske flag.
De udfordrer gang på gang, den klassiske franske tilgang til garderoben med vilde styles, der enten skiller sig ud via deres farve eller pasform. Netop kombinationen af dette er med til at skabe hele DNA’et omkring Maison Kitsuné. 

deKARL i samarbejde med Maison Kitsuné

Hos deKARL finder du et stort udvalg af Maison Kitsuné - både med tøj og accessories. Kig endelig forbi butikken på Gravensgade og oplev atmosfæren og det lækre tøj, eller tag på opdagelse her på hjemmesiden. Noget af det, som Maison Kitsuné virkelig er gode til, er deres jersey og strik, hvor de kun bruger de bedste metervare og fabrikker til at få tøjet produceret på. Har du spørgsmål til noget af det tøj, vi har i butikken? Tøv ikke med at kontakte os på telefon og mail.