HELMUT LANG

Grundlæggende minimalisme definerer mærket og navnet Helmut Lang - en af ​​de mest indflydelsesrige designere og mærker, der nogensinde har været. Den avantgardistiske stil, som huset er kendt for, har et enormt eftermæle og vil drage dig med sine stringente, skarpe og enkle linjer og snit.

Helmut Lang

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • TILBUD
  HELMUT LANG Layer Logo Sweatpants – Sort
  Original price was: kr. 2.100.Current price is: kr. 1.050.
 • TILBUD
  HELMUT LANG Seam Sweatpants – Sort
  Original price was: kr. 2.100.Current price is: kr. 840.
 • TILBUD
  HELMUT LANG 3D SWEATPANTS
  Original price was: kr. 2.100.Current price is: kr. 840.
 • TILBUD
  HELMUT LANG Patch Sweatpant
  Original price was: kr. 2.200.Current price is: kr. 880.
 • TILBUD
  HELMUT LANG LONGSLEEVE TEE
  Original price was: kr. 2.000.Current price is: kr. 800.

Historien bag Helmut Lang

Helmut Lang blev startet op i 1986 af den østrigske designer Helmut Lang efter næsten 10 års forberedelse på at lave kollektionen så skarp som muligt. Helmut Lang var hele tiden innovativ og ville være den første til at gøre tingene og prøvede derfor mange forskellige ting af. 

I 1998 var han den første til at vise sin kollektion frem online, så hele verden kunne følge med, og det vakte stor opsigt. I 1999 købte det store modehus, Prada Group, nemlig en stor del af virksomheden. Det gik ikke helt planmæssigt, og Prada Group endte med at tabe mange millioner på Helmut Lang. 

Helmut Lang - tilbage til rødderne

I 2005 valgte Helmut Lang at trække sig tilbage fra modebranchen, og et år senere solgte Prada Group Helmut Lang til Link Theory Holdings. Derefter gik det op og ned for Helmut Lang og mange designere kom og gik, så de vidste ikke helt hvilken retning, de skulle i.

Efter mange år hvor de gik i forskellige retninger, valgte folkene bag Link Theory Holdings, at de skulle tilbage til mærkets gamle jeg – den gamle ”forretningsmodel” blev fundet frem, og det gamle Helmut Lang logo begyndte at komme frem igen. Siden da har de valgt at fortsætte ud af den vej, og der er kommet en klar holdning til, hvilken retning de skal gå i.

Noget af det der kendetegner Helmut Lang

Noget af det, man ser fra Helmut Lang, er det her urban – street look, som virkelig er kommet ind igen i løbet af de seneste år. De er utrolig gode til at skabe et klassisk udtryk med lidt kant på enten pasformen eller en detalje, som du ikke finder andre steder. 

I løbet af de seneste kollektioner har de blandt andet lavet et tracksuit, hvor der var printet Helmut Lang tone i tone over alt. Noget af det, de har brugt meget i løbet af de seneste par år, er, at de har lavet både t-shirts, hoodies og sweatshirts, hvor de har sat en strap enten bagpå eller på ærmet.

Pasformer og Kvaliteter

En af de ting, som Helmut Lang er rigtig gode til, er deres jersey styles, hvor du virkelig får en god kvalitet. Det er blandt andet en ting, ligesom deres hoodies, som er kraftige i kvalitet, og det vil sige, at de falder rigtig flot på kroppen og er utrolig slidstærke, så her får du virkelig meget for pengene.

En anden ting, som de er rigtig gode til, er deres t-shirts, hvor de igen laver en meget slidstærk kvalitet, som holder sig flot i lang tid. Når der bruges en kraftig kvalitet på t-shirts og hoodies, er metervaren utrolig slidstærk, og du kan have tøjet i mange år, hvis at du passer godt på den. Du finder hele vores udvalg af Helmut Lang her på vores webshop og i vores butik i Aalborg i Gravensgade.