Halo-logo-alternate.png

HALO'S HISTORIE

Året var 1981, og Helge Petersen hang et sted mellem himmel og jord. Her begyndte han at undre sig over en ting – hvordan kunne hans dragt være helt våd, når faldskærmen var helt tør?

Med en baggrund i Jægerkorpset og mange år som løber brugte Helge Petersen faldskærmen til at skabe et innovativt udvalg af produkter med høj funktionsdygtighed, hvor fokus har ligget på komfort og detaljer.

Dengang Helge Petersen kom på den innovative idé, gjorde Jægerkorpset brug af et specielt form for udspring, når de skulle springe ud i områder, hvor det potentielt kunne være farligt. Udspringet går ud på at springe ud fra store højder med lav åbning. Flere årtier senere hylder HALO både grundlæggeren og Newlines arv.

Med inspiration taget fra det danske Jægerkorps tager HALO urban stil og sublim funktionalitet op på et helt nyt niveau.

MILITÆRE REFERENCER

HALO
High Altitude Low Opening – store højder med lav åbning

FUT
Fysisk uddannelse og træning

ATW
Aalborg Tactical Wing

223
Nummeret refererer til den tekniske afdeling, hvor faldskærms enheden var placeret

HALO'S NØGLEORD

Funktionalitet
Alle HALOs styles er designet med funktionalitet i højsædet

Komfort

Én af de højeste prioriteter for HALO er komfort – som skal være gennemgående, lige meget om det er på arbejde, i fritiden, til mænd eller til kvinder.

Holdbarhed
Holdbarhed har altid været en af de største prioriteter for HALO. Alle styles er designet og produceret til at kunne holde meget længere end bare én sæson. Alle styles er designet og produceret til at kunne holde meget længere end bare én sæson.

Militært DNA
Den stærke arv fra det danske Jægerkorps skinner igennem hver eneste style, der kommer fra HALO.

Dansk Design
HALO er et mærke, hvis arv og DNA kommer fra det danske Jægerkorps, hvor det danske design har stor effekt på æstetikken.

HALO'S DNA

Selve DNAet i HALO kommer fra intet mindre end det danske Jægerkorps, hvor det har fået et touch af urban mode som er koblet sammen med et aktivt liv i hverdagen.

Maskuline og minimalistiske silhuetter er dét, HALO skaber til unge trendsættere, som sætter pris på stilfulde og sporty stykker tøj med funktionel brug. HALOs designs, som er af høj kvalitet og er særdeles innovative, er inspireret af det danske Jægerkorps. Tøjet er udviklet til at kunne holde i adskillige sæsoner – tøjet er i tidsløst design, så det kan bruges på trods af trends, varighed og brug.

HALO er for det selvsikre og passionerede individ, som ser træning som noget mere end bare en hobby – det er en livsstil.

BÆREDYGTIGHED

For HALO er bæredygtighed en af de højeste prioriteter – bæredygtighed som går i spænd med holdbarhed og indsats. Samtidig med de sikrer sig, at tøjet har en lang levetid, sørger de også for, at det stof, de bruger, møder internationale standarder for arbejdsforhold, miljø og helbred. I tæt samarbejde med deres partnere og leverandører gør vi alt for at fremme både leve- og arbejdsstandarderne i hele forsyningskæden – helt fra landbrugssamfundet til dem, der arbejder på fabrikkerne.

UDEN TILSAT FARVE

HALO hverken farver eller bleger deres produkter, således farven 100% kommer fra fibrene i det rå materiale – dermed bliver der brugt et minimum af processer og ressourcer på at fremstille tøjet.

ØKOLOGISK BOMULD

HALO bruger bomuld, som er produceret i overensstemmelse med bæredygtige landbrugsprocesser. Disse processer sikrer, at økosystemet, jorden og landbrugssamfundende bliver passet på. Processerne har både fokus på det traditionelle og det innovative – alt sammen for at gavne vores fælles samfund, mens skadelige input og giftige kemikalier undgås i hele produktionen.

CORDURA

Holdbarhed er en af hjørnestenene i HALOs brand. CONDURA brandet finder stof og fiberteknologier, der gør stoffet lettere, mere modstandsdygtigt og stærkere. De leverer et beskyttelseslag, der er holdbart, til støvler, tøj, alt slags udstyr og pakker til førende brands verden over.

FORSTÅ SYMBOLERNE

organic_cotton.svg

ØKOLOGISK BOMULD

Lavet af økologisk bomuld, hvor produktionen heraf har fulgt bæredygtige landbrugsprocesser og har undgået skadelige kemikalier

flexibility.svg

INGEN SYNINGER

Tøj der er rundstrikket, således der ikke er nogen syninger, der kan være til ubehag

Cordura.svg

CORDURA

CORDURA brandet producerer stof- og fiberteknologier, som gør, at stoffet er lettere, stærkere og mere hårdfør

flourine_free.svg

FRI FOR FLOUR

Dette symbol indikerer, at produktet har en miljøvenlig flourfri belægning

Water_repellent.svg

VANDAFVISENDE

Symbolet betyder, at produktet er vandafvisende

Water_resistant.svg

VANDTÆT

Produktet er behandlet eller betrukket i et materiale, der gør, at produktet er vandtæt

Halo-image-10.jpg