SUICOKE

Udforsk vores spændende udvalg af det japanske brand Suicoke hos deKARL.

Suicoke

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
  • TILBUD
    SUICOKE SANDALS
    Original price was: kr. 1.900.Current price is: kr. 725.
  • TILBUD
    SUICOKE SANDALS
    Original price was: kr. 1.450.Current price is: kr. 725.

Suicoke har sine rødder i Japan 

Suicoke er et japansk brand, som blev stiftet i 2006 af anonyme, men meget kreative fagfolk inden for modebranchen i Japan. I 2006 da brandet blev stiftet, gjorde de sig specielt bemærket ved, at lave accessories, som håndmalede japanske dukker. I dag er modebrandet kendt for deres store sortiment af performance sandaler og sko, til både mænd og kvinder. Signatur kendetegnene ved sandalerne er blandt andet de justerbare nylon lukninger i velcro, deres logo, samt Vibram Morflex sålerne, som går igen på alle deres sko. Stifteren bag brandet har en anderledes holdning i forhold til det at være et kendt ansigt og forbillede for hans ellers store modebrand. Han mener nemlig, at brandet har bedst af, at han forholder sig passiv, så kunderne kun fokuserer på selve hans design og evner til at skabe et modebrand som Suicoke, i stedet for at have en holdning til ham som person, som gør, at kunder muligvis vil fravælge brandet, da han mener, at mange lader sig påvirke af personen bag. Dette er et bevidst valg de anonyme stiftere og designere har taget.      

Samarbejde med Norse Projects

Suicoke har haft samarbejder med flere forskellige virksomheder inden for modebranchen, og Norse Projects er en af dem - samarbejde. Du kan både finde Suicoke og Norse Projects online her på vores webshop, samt i vores fysiske butik i Aalborg, Nordjylland. 

 

 

Fashion kombineret med komfort 

Med en sko fra Suicoke får du to i én. Du får nemlig en yderst fed high end fashion sandal, som tilmed indeholder den ypperste komfort. Så vægter man komfort højt, men samtidig også ønsker at designet skal være det rigtige? så er Suicoke skoene det helt oplagte valg for dig.        

Tankerne bag navnet “SUICOKE”

Meningen med navnet Suicoke, kommer sig af en sammensætning af bogstaver, som stammer fra en række forskellige ord. Derudover synes stifterne også at netop sui-coke lyder rigtig godt. De japanske designere og stiftere ytrer også, at der qua deres store succes i modebranchen, oplever en øget mængde efterspørgsler på, hvorfor brandet hedder som det gør.     

Udelukkende kvalitetsmaterialer 

Det er en stor del af brandets dna, at de udelukkende bruger kvalitetsbevidste råvarer til fremstillingen af deres sko. Dette ses blandt andet i form af den sål der bruges på alle skoene i produktionen, som er en Vibram sål, og som ligeledes betragtes som en af verdens bedste producenter af såler. Det helt specielle ved netop denne sål er, at den tillader foden at træde ganske naturligt, hvilket er med til, at reducerer eventuel smerte i foden, imens man går.