STEAMERY

Udforsk vores udvalg af det svenske brand steamery, som blandt andet laver dampere, som er nemme at have med i kufferten når du skal ud og rejse. Derudover kan du også finde produkter som vaskemiddel og elektronisk fnugrulle.

Steamery

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
  • STEAMERY Cirrus No.2 Rejsedamper
    kr. 900

Hvem er Steamery? 

Steamery Stockholm blev grundlagt i 2014, af Frej Lewenhaupt og Martin Steamery. Grundet deres passion for, at tøj burde have en længere levetid end den på nuværende tidspunkt har hos mange forbrugere i dag. Steamery skal med deres produkter forlænge levetiden på tøj, b.la ved hjælp af deres vaskeprodukter som plejer og passer på tøjet. Derudover er Steamery’s tørrebolde et produkt der gør, at du kan undgå skyllemiddel og istedet bruge tørreboldene, da de gør dit tøj blødt og reducere ovenikøbet også tørretumbletiden. Dette er ikke blot godt for tøjet, men i den grad også for miljøet.  

Steamery hos deKARL

Hos deKARL er vi enige i Steamery’s filosofi om, at tøj idag burde have en længere levetid. Derfor er man nødt til at passe godt på det man har, og det kan gøres ved hjælp af Steamery’s yderst lækre produkter, som vaskemiddel, tørrebolde, fnugfjerner, klædebørste mf.

Ikke nok med, at dit tøj hurtigt kan blive slidt og se forvasket ud hvis ikke du passer på det, så kan pasformen på den givne beklædningsdel også ændre sig, hvis ikke man sørger for at vaske og pleje det ordentligt. Hos deKARL står vi altid klar med hjælp og vejledning inden for Steamery’s produkter og hvad der passer bedst til netop dit tøj og din hverdag. Har du yderligere spørgsmål til produkterne eller andet vi kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os, eller kigge ind i vores fysiske butik i Aalborg, Gravensgade 21.