ROYAL REPUBLIQ

Royal Republiq er et verdenskendt dansk brand, som laver high end læderprodukter, som udstråler lækker kvalitet og exceptionelt håndværk. Find forskellige læderprodukter fra danske Royal Republiq, hvor de skandinaviske produkter udstråler funktionalitet og enkelthed.

Royal Republiq

Designers
Flere
Flere
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
  • TILBUD
    Royal Republiq Penny Loafer – Python
    kr. 1.000
  • TILBUD
    ROYAL REPUBLIQ Court High Top – Sand
    kr. 750

Stifteren og visionen bag Royal Republiq

Stifteren bag modebrandet Royal Republiq er Nicolas Kjaer, som i 2006 valgte at tage skridtet og starte brandet op. Ved stiftelsen havde Nicolas Kjaer en stor passion for tidløs design, som skubber lidt til grænserne. Med denne passion fik Nicolas Kjaer skabt Brandet Royal Republiq, som i dag sælger lædertasker, lædersko og læder accessories. Udover den tidløse tilgang til designet på produkterne, er arkitektur også en stor del af emnerne når der skal designes. Dog er det ikke designet på produkterne der kommer i første række, det er nemlig pasformen, på især skoene. Hver og én sko fra Royal Republiq har en speciel sål inde i skoen, som er med til at sikre komforten i skoen. Alle sko er ligeledes tjekket efter i hvert søm, for at være sikker på, at pasformen er som den skal være i hælen samt inde i selve skoen. Der bliver brugt mange ressourcer på netop dette, da det har en enorm betydning for brandet.         

Håndværk, pris og kvalitet går hånd i hånd 

Det er en stor del af mode brandets dna, at kvaliteten på deres produkter er i top. Derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med denne. Det er vigtigt for brandet selv, at de er anerkendt for deres kvalitetsprodukter og ligeledes den perfekte pasform - dog er det også vigtigt for Royal Republiq, at deres kvalitetsprodukter kan købes til en fair pris, hvorfor de bestræber sig på at prissætte deres produkter, så alle kan være med.                

Royal Republiq hos deKARL 

Hos deKARL har vi et bredt udvalg af sko fra Royal Republiq. Vi deler samme passion om håndværk, kvalitet og ikke mindst pasform som Royal Republiq selv, hvorfor det var et oplagt valg, at vores kunder skulle have muligheden for at købe Royal Republiq hos deKARL. Alt afhængig af sæson, kan du både finde støvler, sneakers, loafers mf. i butikken og online på vores webshop.