JAMES AY

James AY fremstiller håndlavede miljøvenlige solbriller i tidløse silhuetter uden at gå på kompromis med kvaliteten. James AY er en hyldest til den moderne opfinder af solbriller - James Ayschough (1720-1759). Som en ægte pioner af sin tid eksperimenterede han med alle slags linser for at forbedre, hvordan folk kunne se under forskellige lysforhold. I modsætning til sine konkurrenter turde han gå ad ukonventionelle stier og stod fast i sin tro på, at optik kunne forbedre mere end skarpheden i vores syn, de kunne også omfatte farver. Så det var altså ikke kun hans arv, der inspirerede en ny serie solbriller, det var også hans nysgerrige natur, der gjorde det samme ved James AY-universet.

James AY

Designers
Flere
Flere
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
 • JAMES AY Haze - Transparent GreenJAMES AY Haze - Transparent Green Side
  JAMES AY Haze – Transparent Green
  kr. 1.200
 • JAMES AY Haze - Transparent YellowJAMES AY Haze - Transparent Yellow Side
  JAMES AY Haze – Transparent Yellow
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Mirage - Coffee BrownJAMES AY WOMEN Mirage - Coffee Brown Side
  JAMES AY WOMEN Mirage – Coffee Brown
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Mirage - HavanaJAMES AY WOMEN Mirage - Havana Side
  JAMES AY WOMEN Mirage – Havana
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Mirage - Classical HavanaJAMES AY WOMEN Mirage - Classical Havana Side
  JAMES AY WOMEN Mirage – Classical Havana
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Beam - SortJAMES AY WOMEN Beam - Sort side
  JAMES AY WOMEN Beam – Sort
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Beam - Tranparent BurgundyJAMES AY WOMEN Beam - Tranparent Burgundy Side
  JAMES AY WOMEN Beam – Transparent Burgundy
  kr. 1.200
 • JAMES AY WOMEN Beam - OisterJAMES AY WOMEN Beam - Transparent Oister Side
  JAMES AY WOMEN Beam – Transparent Oister
  kr. 1.200
 • JAMES AY UNBOUND
  kr. 1.000
 • JAMES AY MODISH
  kr. 1.000
 • JAMES AY VISION
  kr. 1.200
 • JAMES AY VISION
  kr. 1.200
 • JAMES AY MODISH
  kr. 1.000
 • JAMES AY MODISH
  kr. 1.000

Bæredygtighed udover det sædvanlige 

James AY er ikke tilhænger af fast fashion industrien, hvorfor de også bestræber sig på, at være så bæredygtige og tidløse som overhovedet muligt. På denne måde vil James AY være med til at fremme trenden om at kvalitet frem for kvantitet, er den nye mode. 

For hver ordre der bliver lagt på James AY, bliver der plantet ét træ. På denne måde viser de i stor grad, at de giver et stort bidrag til, at vores planet skal blive mere bæredygtig.                 

Udelukkende kvalitetsprodukter 

En stor del af mode brandets dna er, at producerer kvalitetsbevidste produkter. På denne måde sikre brandet sig, at solbrillerne holder i mange år, og derfor ligeledes er meget bæredygtige. Der gås ikke på kompromis når der skal sources materialer til produktionen af solbrillerne. Når du står med et par James AY solbriller i hånden, er du derfor heller ikke et sekund i tvivl om, at dette er nogle robuste og holdbare solbriller, som du har i mange år.     

Unikt design

Med James AY solbriller, vil du opleve et unikt, minimalistisk og tidløst design. Solbrillerne kommer naturligvis i forskellige former og farver, men er stadigvæk ganske eksklusive i designet såvel som i kvaliteten. Du kan derfor bruge solbrillen til enhver årstid og påklædning, hvilket gør den utrolig alsidig.      

James AY’s oprindelse    

James AY brandet er lavet af tre danske mænd ved navn Torben Holt, Mads Svindt og Mads Petersen. Alle tre mænd har fortid i modebranchen, dog med forskellige baggrunde inden for feltet. Blandt andet som designer, entreprenør og marketing manager. Brandets navn James AY, stammer fra en designer ved navn James Ayschough, som var kendt for at eksperimentere med farvede glas i solbriller, for at udforske hvordan mennesker opfattede ting i forskellige former for lys.