James AY

James AY fremstiller håndlavede miljøvenlige solbriller i tidløse silhuetter uden at gå på kompromis med kvaliteten. James AY er en hyldest til den moderne opfinder af solbriller - James Ayschough (1720-1759). Som en ægte pioner af sin tid eksperimenterede han med alle slags linser for at forbedre, hvordan folk kunne se under forskellige lysforhold. I modsætning til sine konkurrenter turde han gå ad ukonventionelle stier og stod fast i sin tro på, at optik kunne forbedre mere end skarpheden i vores syn, de kunne også omfatte farver. Så det var altså ikke kun hans arv, der inspirerede en ny serie solbriller, det var også hans nysgerrige natur, der gjorde det samme ved James AY-universet.
 • JAMES AY UNBOUND
  DKK 1.000
 • JAMES AY MODISH
  DKK 1.000
 • JAMES AY VISION
  DKK 1.200
 • JAMES AY VISION
  DKK 1.200
 • JAMES AY MODISH
  DKK 1.000
 • JAMES AY MODISH
  DKK 1.000

Bæredygtighed udover det sædvanlige 

James AY er ikke tilhænger af fast fashion industrien, hvorfor de også bestræber sig på, at være så bæredygtige og tidløse som overhovedet muligt. På denne måde vil James AY være med til at fremme trenden om at kvalitet frem for kvantitet, er den nye mode. 

For hver ordre der bliver lagt på James AY, bliver der plantet ét træ. På denne måde viser de i stor grad, at de giver et stort bidrag til, at vores planet skal blive mere bæredygtig.                 

Udelukkende kvalitetsprodukter 

En stor del af mode brandets dna er, at producerer kvalitetsbevidste produkter. På denne måde sikre brandet sig, at solbrillerne holder i mange år, og derfor ligeledes er meget bæredygtige. Der gås ikke på kompromis når der skal sources materialer til produktionen af solbrillerne. Når du står med et par James AY solbriller i hånden, er du derfor heller ikke et sekund i tvivl om, at dette er nogle robuste og holdbare solbriller, som du har i mange år.     

Unikt design

Med James AY solbriller, vil du opleve et unikt, minimalistisk og tidløst design. Solbrillerne kommer naturligvis i forskellige former og farver, men er stadigvæk ganske eksklusive i designet såvel som i kvaliteten. Du kan derfor bruge solbrillen til enhver årstid og påklædning, hvilket gør den utrolig alsidig.      

James AY’s oprindelse    

James AY brandet er lavet af tre danske mænd ved navn Torben Holt, Mads Svindt og Mads Petersen. Alle tre mænd har fortid i modebranchen, dog med forskellige baggrunde inden for feltet. Blandt andet som designer, entreprenør og marketing manager. Brandets navn James AY, stammer fra en designer ved navn James Ayschough, som var kendt for at eksperimentere med farvede glas i solbriller, for at udforske hvordan mennesker opfattede ting i forskellige former for lys.