GREEN FACTORY

PLANTERNE SÆLGES KUN I BUTIKKEN! Kontakt os på info@dekarl.com eller ring til butikken for mere information.

Green Factory

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Begyndelsen på Green Factory

I 2009 etablerede franskmanden Noam Levy Green factory. Ideen kom sig af, at Noam Levy’s kunder i hans daværende butik i Frankrig med salg af planter, ofte lod deres planter dø, fordi de var dårlige til at vande dem, og i det hele taget at passe og pleje dem. 2012 blev året hvor stifteren af Green Factory får fremstillet sit første økosystem, hvor planten og dertilhørende, kan leve i bedste velgående i en glasmontre, ved blot at blive vandet én gang hvert halve år. I 2014 åbner Noam Levy hans nye butik i Paris ved navn “Canal Saint Martin workshop-boutique”.          

 

Med Green Factory, får du vedligeholdelsesfrie planter til hjemmet  

Med planter fra Green Factory, kan du få smukke grønne planter ind i dit hjem, helt uden at skulle vande dem så ofte som du er vant til. Disse planter er perfekte til dig som har en travl hverdag hvor vedligehold af planter ikke står øverst på prioriteringslisten - med Green Factory skal du nemlig ikke stresse over at huske og vande dem, da de mere eller mindre passer sig selv. Du skal blot undgå at planten står direkte i sollys, men istedet bare i et godt almindeligt dagslys, hvor solen ikke står på. På denne måde kan du glæde dig over at have planter i hjemmet, uden at skulle bekymre dig om at vande dem.  

Planterne er Håndlavet i Paris  

Med en plante fra Green Factory er du sikret dig den bedste kvalitet. Glasset som planterne bliver placeret i og som de desuden lever i, er håndlavet af glaspustere, hvorefter virksomhedens navn bliver graveret i glasset. Der står hver dag dygtige medarbejdere i Paris og sammensætter planterne efter modeller og størrelser. Hver og én plante er ganske unik. Selvom der findes forskellige modeller, så er der ikke én plante der er ens - du vil derfor sagtens kunne finde flere planter som er forskellige, selvom de er af samme model, hvilket blandet andet er med til, at gøre Green Factory til det unikke brand de i dag er. 

Håndværk af absolut top kvalitet 

For at Green Factory kan forsikre deres kunder om, at deres produkter er i den absolutte højeste kvalitet, sørger de blandt andet for, at skaffe de bedste råmaterialer til sammensætningen af planterne - måden hvorpå de gør dette er, at udvælge leverandører som vægter kvalitet ligeså højt som Green Factory selv gør. Udover den fantastiske kvalitet på planterne, så må de også siges at være dyrket ganske økologisk. Green Factory bestræber sig på, ikke at bruge kemikalier til væksten af planterne, det er derfor på naturligvis at planterne vokser. Har du yderligere spørgsmål til planterne, hjælper vi altid gerne. Du er velkommen til at besøge vores butik i Gravensgade 21, i Aalborg og selvfølgelig også på tlf:  23 24 17 72.