DONDUP

Dondup, som er grundlagt i Marche-regionen i Italien tilbage i 1999, er et højkvalitets luksusmærke kendt for deres innovative design, fremragende denim og stof. Med mottoet og mentaliteten “Alle mænd er lige - race, farve eller tro betyder intet” blev Dondup hurtigt et af de førende favoritmærker på verdensplan.

Dondup

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • TILBUD
  DONDUP Girocollo Sweatshirt – Grøn
  kr. 520
 • TILBUD
  DONDUP Felpa Crewneck – Sort
  kr. 520
 • TILBUD
  DONDUP George Jeans – Sort Vask
  kr. 1.000
 • TILBUD
  DONDUP Pantalone Gaubert
  kr. 1.000
 • TILBUD
  DONDUP Pantalone George
  kr. 1.000
 • TILBUD
  DONDUP Camicia Western skjorte
  kr. 680
 • TILBUD
  DONDUP Cappello hat
  kr. 160
 • TILBUD
  DONDUP Denimskjorte
  kr. 680
 • TILBUD
  DONDUP Tape Sweat
  kr. 600

Italiensk kvalitetsbrand 

Dondup har sin oprindelse i Italien, og blev stiftet i 1999 af Massimo Berloni og Manuela Mariotti. Desuden bliver alt Dondups tøj også produceret i Italien i dag og har altid gjort det. Brandets første rigtige gennembrud skete i 2016, da de åbnede deres første flag ship store i hjertet af Milano. Butikken åbnede i den luksuriøse shopping gade ‘Quadrilatero della Moda’ hvor den lå side om side med nogle af de største high-end brands på markedet. Dondup er kendt for deres gode italienske kvalitet, og specielt deres bukser er de kendt for, da de er håndlavet.

 

Forkærlighed for denim

Dondup har en forkærlighed for denim, hvorfor de også beskriver deres brand som værende ”the favorite place” for tøj entusiaster der elsker denim tøj. For Dondup er denim ikke bare hvilken som helst metervare, det er en vare der indebærer kvalitet og stil – og ikke mindst er en stor del af deres dna, da det faktisk helt i starten af deres brands oprindelse, kun var meningen, at de skulle producere denim varer. Dette ændrede sig hen ad vejen – og i dag producere de blandt andet både denim varer og bomuldsvarer til mænd, kvinder og børn, i en exceptionelt god kvalitet, som ikke kan sammenlignes med mange andre brands.

 

 

Historien bag brandnavnets oprindelse

En stor del af Dondups identitet beskrives I sætningen” All men are equal, race, color and faith do not mean anything. What has value are the intentions and actions of each person”. Denne sætning kom fra en tibetansk lærer, som begge stifterne med stor respekt tog til sig og på denne måde opstod brand navnet, nemlig Dondup, som den tibetanske lære også hed. Karakteristikaene for Dondup må siges at være deres evne til at skabe tøj med exceptionelle detaljer og ikke mindst deres  exceptionelle kvalitet på både deres denim- og bomuldsvarer. Dondup er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten på nogle af deres produkter i deres sortiment, hvorfor dette også er en

stor del af deres dna og karakteristika den dag i dag.

 

Klassisk og behagelig pasform

Dondups udtryk er meget klassisk, stilrent og komfortabelt på en gang. Du vil med garanti føle dig godt tilpas i en af deres håndlavet bukser samt en af deres lækre kashmir strikketrøjer eller bomuldsstrøjer, til en dag på kontoret eller bare til når du er på farten.