DIEMME

Diemmes kerneværdier er kvalitet og enestående komfort. Brødrene Dennis og Macio lever efter sloganet: “Køb mindre, og køb bedre”. Derfor sørger de for, at hvert eneste par af deres performance boots og sko er håndlavet fra start til slut i verdensberømte Veneto, Italien. Køb dine Diemme støvler hos deKARL her på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Aalborg.

Diemme

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • DIEMME Roccia Vet - Brown/Green
  DIEMME Roccia Vet – Brown/Green
  kr. 3.400
 • DIEMME Roccia Basso - Bottle Green Side
  DIEMME Roccia Basso – Bottle Green
  kr. 2.900
 • DIEMME Everest - Cognac SuedeDIEMME Everest - Cognac Suede Side
  DIEMME Everest – Cognac Suede
  kr. 3.600
 • DIEMME Roccia Vet - Navy Suede SideDIEMME Roccia Vet - Navy Suede Front
  DIEMME Roccia Vet – Navy Suede
  kr. 3.000
 • DIEMME Roccia Vet - Sand Suede SideDIEMME Roccia Vet - Sand Suede Front
  DIEMME Roccia Vet – Sand Suede
  kr. 3.000
 • DIEMME Roccia Vet - Grey Fabric SideDIEMME Roccia Vet - Grey Fabric Front
  DIEMME Roccia Vet – Grey Fabric
  kr. 3.200
 • DIEMME Balbi - Burnt MossDIEMME Balbi - Burnt Moss Front
  TILBUD
  DIEMME Balbi – Burnt Moss
  Original price was: kr. 2.200.Current price is: kr. 1.100.
 • DIEMME Balbi - Sort Ruskind
  DIEMME Balbi – Sort Ruskind

Sko af høj kvalitet

Diemme betragtes som et high-end brand inden for produktionen af sko - herunder sneakers og støvler. Brandet bestræber sig på at udvikle og producere deres produkter i den højeste kvalitet muligt. De arbejder sammen med nogle af verdens bedste leverandører inden for lædermaterialer, hvorfor de også altid er sikret at deres sko bliver lavet i den højeste kvalitet.

Deres ambition med brandet er at skabe et design, der stemmer overens med den gode kvalitet, så det ikke er et hverken- eller spørgsmål, men snarere en sko hvor du både får designet og kvaliteten samlet i én, og hvor der ikke er gået på kompromis med nogle af delene.  

 

High end designersko

I 1983 var brødrene Dennis og Maico i deres tidlige teenage år, og de begyndte her at arbejde hos en virksomhed i Italien som producerede støvler.

Senere i 1992 begyndte begge brødre at arbejde for et firma som producerede sko til en tysk distributør og siden deres tid hos dette firma, blev de spurgt af high end brands som Chanel og Gucci, om de ville producere sko for dem. Efterfølgende valgte brødrene at det var tid til at starte deres egen skoproduktion, og sådan blev Diemme til.

Historien bag Diemme 

Diemme er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1992 af de to italienske brødre Dennis og Maico Signor. I dag er brandet ligeledes drevet af brødrene Signor. Dennis og Maico har over 25 års erfaring fra branchen og har bla produceret for mærkerne Chanel, Bottega Veneta, Gucci og Maison Martin Margiela tidligere i deres karriere. Begge brødre er vokset op med en bedstefar der arbejdede på skofabrik, og under 2. verdenskrig arbejdede han på en af de bedste skofabrikker i Italien i byen Montebelluna. 

Hans opgave var på daværende tidspunkt at lave sko til de tyske soldater, som var udstationeret i dette område i Italien. Brødrenes bedstefar fortsatte ligeledes med at lave og reparere sko i hans hjem i Italien indtil den dag, han døde. Begge brødre var dybt betaget og fascineret af deres bedstefars job som skomager, og de beskriver ham den dag i dag som deres største inspiration, og som manden der gav dem blod på tanden til at producere deres egen produktion en dag.  

 

Med rødder i Italien  

Ikke nok med at stifterne af Diemme stammer fra Italien, og ligeledes alle materialerne til skoene, så har brandet også deres egen produktion beliggende i Italien, ved navn Calzaturificio Diemme factory, i byen Onè di Fonte, Veneto. Man kan roligt sige, at Diemme er et Italiensk varemærke hele vejen igennem, og hvis der er noget italienske varer som regel har til fælles, så er det den gode kvalitet. 

Du finder hele vores udvalg af Diemme her på vores webshop og i vores fysiske butik i Aalborg i Gravensgade.