ASPESI

Aspesi - det italienske high end brand, som er kendt for deres skjorter i metervarer af allerhøjeste kvalitet. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og find din nye favorit. Aspesi er inspireret af tidens trends samt kunst og arkitektur - dette resulterer i spændende styles, som passer lige til den modebevidste person.

Aspesi

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • ASPESI Pantalone Regolare - Olive
  ASPESI Pantalone Regolare – Olive
  kr. 1.500
 • ASPESI Pantalone Regolare - Kit Front
  ASPESI Pantalone Regolare – Kit
  kr. 1.500
 • Aspesi Le Mie Cose Preferite T-Shirt fra italienske ASPESI. T-shirten er lavet i regular fit, med printet Le Mie Cose Preferite T-shirt White - front
  ASPESI Le Mie Cose Preferite T-Shirt – Hvid
  kr. 700
 • ASPESI Camicia Skjorte – Olive
  kr. 1.900
 • TILBUD
  ASPESI Dunjakke – Sort
  Original price was: kr. 4.100.Current price is: kr. 2.500.
 • ASPESI Felpa Hættetrøje – Sort
  kr. 2.100

Historien bag Aspesi 

Designeren og stifteren af brandet, Alberto Aspesi, voksede op i en lille by i Italien. Han startede med at udforske modeindustrien, da han i en ung alder lavede en lille kollektion af skjorter i eksklusive materialer som silke, bomuld og hør.

Med hans store sans for design og kombination af farver og mønstre valgte Alberto Aspesi at udvide sin horisont og begyndte at lave kollektioner, som ikke kun indebar skjorter i forskellige materialer, men også bukser, strik, t-shirts, kjoler og meget mere.

Aspesi blev grundlagt i 1969 af Alberto Aspesi i byen Legnano i Italien. Aspesi er kendt for deres altid minimalistiske, tidsløse og ikke mindst sofistikerede kollektioner år efter år.

Derudover er et af brandets særlige kendetegn, at deres tøj ikke bærer logo på sig - andet end i nakken af tøjet. Dette er en måde, hvorpå Aspesi har valgt at fremstå, for at skabe opmærksomhed omkring brandet og ikke mindst for at skille sig ud fra andre brands på markedet. 

Uformelle kollektioner i eksklusivt materiale

Da brandet blev grundlagt i 1969, fokuserede stifteren Alberto Aspesi primært på at producere skjorter, da det var det, han var bedst til.

I dag er der både herre- og damekollektion, og brandet anses som værende en af de bedste i verden til at lave uformelle kollektioner, som er lavet af eksklusive materialer, og som er rart at have på, og samtidig er kollektionerne modemæssigt helt i top.

Noget af det der kendetegner Aspesi

Når nye kollektioner skal designes, har Alberto Aspesi specielt kunst og arkitektur in mente, da det er nogle af de ting, han lader sig inspirere af, når han designer hans kollektioner.

Tilmed har Aspesi fulgt tiden med nye trends og dermed også de nyeste og mest eksklusive materialer på markedet, såsom japansk bomuld, irsk hør og italiensk silke og bomuld. Brandet er specielt kendt for deres Field jackets, Agile vests, Cotton shirts og Japanese cotton trousers, som er at finde i både herre- og damekollektionen.

En anden ting, som Aspesi er dygtige til at lave, er deres skjorter, som var dét, det hele startede med, og det har de mestret siden opstarten. I dag laver de skjorter i de forskellige metervarer og forskellige pasformer. Specielt deres hørskjorter er meget populære, fordi at de er lette at have på, samtidig med de er lavet lidt oversize i pasformen, så den også bliver luftig at have på.

Field Jackets fra Aspesi

Specielt ”Field jackets” er noget af det, man ser fra Aspesi sæson efter sæson og er en del af deres DNA. De er utrolig dygtige til finde den helt rigtige metervare til at lave deres Field jackets med for at give den det helt rigtige udtryk - nemlig en blanding mellem det klassiske look og workwear looket.

Samtidig med den har det helt rigtige udtryk, er det også en praktisk jakke, som både er vind- og vandtæt og åndbar, hvilket gør den behagelig at have på. Du finder hele vores udvalg af Aspesi her på vores webshop og i vores fysiske butik i Aalborg i Gravensgade.