parajumpers_logo

Parajumpers’ historie

Den italienske designer Massimo Rossetti havde egentlig det formål, at han skulle have sig en lille kunstpause fra modebranchen i 2005. Pausen skulle bestå i en rejse til Alaska, hvor den bjergtagende natur skulle være hans eneste fokus. 

Den tiltrængte pause fra modebranchen blev dog hurtigt erstattet af inspirationskilder, han ikke kunne lade passere. I Alaska stødte Massimo Rossetti på en beredskabsstyrelse, som har hovedsæde der. Beredskabsstyrelsen hedder 210th Rescue Squadron. 

Parajumpers er inspireret af 210th Rescue squadron – det mest hardcore, hårde, modige og højt trænede korps, der er. De bruger deres stærke træning og hårde kompetencer til at redde liv – om det så er på siden af et bjerg, dybt nede i en u-båd eller ude på det store åbne hav.

210th Rescue Squadron blev Massimo Rossettis inspiration til Parajumpers. Han var dybt betaget af både menneskene bag beredskabsstyrelsen og deres jakker, som kunne modstå enhver slags vind og vejr.

Parajumpers jakker til al slags vejr

Parajumpers jakker er kendt for, at de kan holde til lidt af hvert. Og det er også lige præcis dét, der er formålet med jakker fra Parajumpers. Tanken med Parajumpers er, at holdbarheden skal være i top, jakkerne skal kunne holde til al slags vind og vejr, og der skal ikke gåes på kompromis med udseendet af jakkerne fra Parajumpers.

Parajumpers’ mål er at lave innovativt overtøj – de arbejder hele tiden på at finde de bedste løsninger og komponenter til det nytænkende og innovative overtøj. Parajumpers jakker, veste og bukser bliver hele tiden afprøvet og grænser bliver testet.

Parajumpers jakker er ikke bare jakker. Der er mange forskellige slags jakker fra Parajumpers. Der er for eksempel ‘Masterpiece familien’ som består af nogle yderst tekniske jakker. Masterpiece jakkerne er fyldt med fede komponenter og lækre detaljer, som alt sammen går op i en højere enhed og skaber jakker, der kan klare det meste.

I ‘Masterpiece familien’ er der tekniske jakker, som blandt andet er opkaldt efter nogle af de missioner, som 210th rescue Squadron har været på i deres tid som beredskabsstyrelse i Alaska.

Parajumpers jakke - fashion kombineret med komfort

En Parajumpers jakke er ikke bare en hvilken som helst jakke. Parajumpers jakker er udviklet til at kunne modstå lidt af hvert. Men bare fordi jakkerne fra Parajumpers er praktiske og tekniske, så betyder det ikke, at der er gået på kompromis med design.

Parajumpers laver jakker, der er til den eventyrlystne person, som vil kunne sikre sig, at det i hvert fald ikke er det kolde vejr, der skal være en bekymring på de spændende rejser. 

Parajumpers laver også jakker til den modebevidste person, der sætter pris på høj kvalitet og god holdbarhed i et stykke tøj. Der er både dunjakker fra Parajumpers og forskellige overgangsjakker, som Parajumpers har designet med komfort, kvalitet, design og high end fashion in mente.

Mentaliteten bag Parajumpers er et godt eksempel på, at der er ikke findes dårligt vejr – der findes kun dårlig påklædning. Formålet med Parajumpers jakker er nemlig, at det ikke skal være manglen på godt overtøj, der gør, at du bliver nødt til at trykke pause på dine drømme.

Nunc consequat, velit id faucibus egestas, ligula mauris dictum augue, id auctor sem libero vel ligula.

Parajumpers forhandler i Aalborg, Nordjylland

Hos deKARL finder du et bredt udvalg af fede jakker og andre styles fra Parajumpers. Vi er forhandlere af Parajumpers i Aalborg. Find Parajumpers jakker hos deKARL i Aalborg, Nordjylland.

Hos deKARL finder du ekstremt innovativt overtøj fra Parajumpers. Her er holdbarheden i højsædet. De mest højteknologiske jakker fra Parajumpers er designet, således de kan modstå vind og vejr lige meget, hvor du er.

Du får en aldeles robust jakke, når du køber en Parajumpers jakke. Specielt jakkerne i Masterpiece familien, som består af flere højteknologiske komponenter, er designet til at kunne bruges i ekstreme vejrforhold.

Parajumpers tester hele tiden nye teknologier. Ikke nok med det – de sørger også hele tiden for at deres design er moderigtigt og flot. Bare fordi jakken skal være varm, betyder det ikke, der skal gåes på kompromis med design og udseende.