STONE COPENHAGEN

Stone Copenhagen er et skandinavisk smykkebrand, som er stiftet og designet af to danske kvinder. Hele ideen med at skabe Stone Copenhagen kom sig af, at de to stiftere ville lave smykker som mindede om særlige øjeblikke fra livet, som alle kan relatere til. På den måde bliver hver og et smykke mere personligt og unikt for ham eller hende der bære det. Island og deres mytologi kommer også meget til udtryk i smykkernes design, grundet designer og stifter Charlotte balling's relation til Island.
 • STONE COPENHAGEN Aspire GuldSTONE COPENHAGEN Aspire ring model billede
  STONE COPENHAGEN Aspire Guld
  DKK 900
 • STONE COPENHAGEN Moon Ring Sølv
  STONE COPENHAGEN Moon Ring Sølv
  DKK 2.000
 • STONE COPENHAGEN Moon Ring GuldSTONE COPENHAGEN Moon Ring model billede
  STONE COPENHAGEN Moon Ring Guld
  DKK 2.200
 • STONE COPENHAGEN Solstice GuldSTONE COPENHAGEN Solstice øreringe
  STONE COPENHAGEN Solstice Guld
  DKK 1.500
 • STONE COPENHAGEN Curved InfinitySTONE COPENHAGEN Curved Infinity
  STONE COPENHAGEN Curved Infinity
  DKK 2.000
 • STONE COPENHAGEN Andromeda Sølv
  STONE COPENHAGEN Andromeda Sølv
  DKK 1.800
 • STONE COPENHAGEN AndromedaSTONE COPENHAGEN Andromeda Guld
  STONE COPENHAGEN Andromeda Guld
  DKK 2.100
 • STONE COPENHAGEN Fallen Angel GuldSTONE COPENHAGEN Fallen Angel model billede
  STONE COPENHAGEN Fallen Angel Guld
  DKK 4.000
 • STONE COPENHAGEN Silent waterfall
  STONE COPENHAGEN Silent Waterfall Sølv
  DKK 900
 • STONE COPENHAGEN Double Love SølvSTONE COPENHAGEN Double Love model billede
  STONE COPENHAGEN Double Love Sølv
  DKK 1.100

Historien bag Stone Copenhagen

Det er ikke nogen hemmelighed, at Stone Copenhagen bestræber sig på, at skabe unikke og håndlavede smykker i den bedste kvalitet. Derudover er der også en helt specifik historie, som det danske smykkebrand gerne vil fortælle med deres smykker. Alle Stone Copenhagen smykker er nemlig lavet med inspiration af livets dyrebare øjeblikke. Disse dyrebare øjeblikke er nogle vi hver især deler, på forskellige personlige plan, men det vigtigste er, at vi alle kan relatere til dem. Vi kender alle fornemmelsen af ​​forår i luften, følelsen af ​​sne der falder lydløst eller erindringen om vores første kys.

Med andre ord, er Stone Copenhagen et meget personligt smykkebrand, som har til opgave at vække dine minder til live igen. Smykkernes formål er nemlig ikke blot at være utroligt smukke, men at kunne agere som udløsere af vores bevidsthed, med andre ord, skal de bringe de meningsfulde erindringer frem, der former hvem vi er.

Island og deres mytologi, er også noget som smykkerne og deres historie i stor grad er inspireret af. Charlotte Balling, ejer af Stone Copenhagen, har rejst meget på Island, grundet hendes slægtninge i landet og er på grund af hendes rejser dertil- samt personlige forbindelse til Island, blevet inspireret til at etablere Stone Copenhagen og designet heraf.  

Designerne bag Stone Copenhagen 

Designerne der står bag brandet er Charlotte Balling og hendes barndomsven og nu kollega, Jeanett Ulrich. Både Charlotte og Jeanett deler visionen om at skabe et smykke brand hvor det skandinaviske udtryk skal være hovedessensen, og hvor smykker skal udtrykke dit personlige jeg, fremfor blot at vise et produkt frem. Derfor faldt det helt naturligt for de to barndomsvenner at etablere et smykkebrand som Stone Copenhagen.   

Kollektioner af smykker 

Iblandt de mange smukke skandinaviske smykker som Stone Copenhagen har designet, er der også i den grad tænkt over de forskellige kollektioner, og hvorfor hver enkelt smykke lige præcis hører til i en given kollektion. De forskellige kollektioner i Stone Copenhagens nuværende portefølje hedder; Continuum of time, Power of flowers, Pyramids, Space odyssey og Tiny waterfalls. Hver og én af disse kollektioner har en stor betydning for begge designere, da de har lagt en stor del af deres personlighed i kollektionerne. I hver kollektion vil du finde flere forskellige styles som ringe, øreringe, armbånd og halskæder. Derudover vil du også kunne finde de fleste smykker i både sølv og guld, så du har mulighed for at vælge præcis det smykke, der passer bedst til dig og din personlighed.