MARNI

Køb dine italienske kvalitets favoritter fra modebrandet Marni hos deKARL Marni er indbegrebet af italiensk luksus. Brandet er verdenskendt for deres eksperimentelle tilgang til farver og materialer. De elegante design fra brandet udstråler high end mode og luksus.

Marni

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • TILBUD
  MARNI Burnt Logo T-shirt
  kr. 900
 • TILBUD
  MARNI Burnt Logo T-shirt
  kr. 900
 • TILBUD
  MARNI Spray T-shirt
  kr. 900
 • TILBUD
  MARNI Logo Shirt
  kr. 1.620

kvalitets tasker fra Marni

Der hersker ingen tvivl om, at kvaliteten på Marni’s kollektioner er i top. Både på deres tøj, men i den grad også på deres tasker. Hos deKARL kan du både købe et nøje udvalgt sortiment af Marni’s tøjkollektion, samt deres sortiment af tasker, herunder deres Shopper og Trunk Bag. Disse tre forskellige tasker er essentielle på hver deres måde, alt efter hvad deres formål skal være. Shopperen fra Marni er essentiel til dig der altid har brug for en større taske at have med på farten - derudover er shopperen også essentiel til at bruge som rejsetaske. Bumbag’en og Trunk bag'en er begge to tasker du hurtigt kan svinge rundt om dig på farten, og samtdig have alle dine nødvendige ting med dig, som pung, telefon mf. Bumbag’en udtrykker et mere sporty look, blandt andet grundet det stof den er lavet i, og ikke mindst modellen. Trunk modellen fremstår i en lidt mere klassisk stil, men kan sagtens bruges til finere brug såvel som til hverdagsbrug, dette afhænger blot af, hvad du vælger at tage på og hvad anledningen er. Alle tasker fra Marni er desuden unisex, og fungerer derfor ligeså godt til en mand, såvel som til en kvinde. 

kvalitet og pasform på Marni’s tøjkollektion

Hvad angår Marni’s tøjkollektion, er der ingen tvivl om, at denne bærer præg af den lækreste italienske kvalitet. Pasformen på Marni’s styles kan være forskellige fra style til style og ikke mindst kan det varierer fra kollektion til kollektion. Dog ses der på nuværende tidspunkt et overvejende tema med oversize fit på kollektionerne fra Marni - heriblandt for eksempel skjorter, t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, og ikke mindst jakker. Ydermere vil du også kunne finde et udvalg af forskellige Marni t-shirts i deKARL, som har et mere regular fit, hvis man ikke er til det oversize look.     

Skabt i Italien i 1994

Marni er et italiensk ejet modebrand som blev skabt i 1994 af Consuelo Castiglioni i fællesskab med hendes mand Gianni Castiglioni. I 1994 repræsenterede ægteparret den første kollektion af luksuriøse styles til kvinder. I 1998 lancerede de taske- og sko kollektionen, og i 2000 åbnede de den første butik i London på Sloane Street og Marni i Japan blev ligeledes etableret - i 2002 blev kollektionen til mænd lanceret – Marni har i dag 32 butikker på verdensplan, fordelt ud på fem forskellige lande i Europa. Derudover sælger Marni naturligvis også sit tøj i udvalgte detailbutikker, hvoraf deKARL er en af dem. 

Marni’s kendetegn 

I dag er Marni kendt verden over, specielt for deres luksuriøse ready to wear og accessoires kollektioner til både mænd og kvinder, som desuden begge er lavet i Italien. Det æstetiske paradigme af Marni spejler sig i visionen af den kreative direktør Francesco Risso som har en speciel tilgang til- og øje for kombinering af former og print samt kombinering af farver og materialer. Fra 1994 til 2017 var det Consuelo Castiglioni der selv stod bag designet af Marni, men i 2017 overtog Francesco Risso, som tidligere har arbejdet for det anerkendte brand Prada, som designer.