ISNURH

Med venskab som grundsten, blev modebrandet ISNURH grundlagt i 2016. For mere end 15 år siden lærte grundlæggerne Oliver og Kasper hinanden at kende, og idag kan de ligeså kalde hinanden for forretningspartnere. Stifterne Oliver og Kasper har et oprigtigt forhold til alle deres leverandører og sætter ligeledes en ære i disse forhold. Ydermere er alle ISNURH's  kollektioner lavet under ansvarlige forhold og ikke mindst i de bedste kvalitetsmaterialer, som samtidig er yderst bæredygtige og derfor skåner vores planet.

ISNURH

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
 • ISNURH Diligence Crewneck - Sort frontISNURH Diligence Crewneck - Sort Back
  TILBUD
  ISNURH Diligence Crewneck – Sort
  kr. 400
 • ISNURH Italic T-Shirt - Gul frontISNURH Italic T-Shirt - Gul Ryg
  TILBUD
  ISNURH Italic T-Shirt – Gul
  kr. 300
 • ISNURH Hug T-Shirt Olive - FrontISNURH Hug T-Shirt - Olive Back
  TILBUD
  ISNURH Hug T-Shirt – Olive
  kr. 300
 • TILBUD
  ISNURH Camp Sweatpants – Sort
  kr. 500
 • TILBUD
  ISNURH Juggarnaut jakke – Sort
  kr. 1.400

Bag om ISNURH

ISNURH er skabt af to barndomsvenner fra Kolding, ved navn Kasper Juhl Todbjerg og Oliver Sand Abrenica. De to stiftere af brandet valgte at gå sammen om at stifte netop ISNURH i 2017, da de med deres forskellige kompetencer inden for modebranchen, vidste, at de ville komplimentere hinanden godt. Betydningen bag brandnavnet ISNURH er ikke noget barndomsvennerne har tænkt yderligere over, de var bare sikre på, at brandets navn IKKE skulle være forkortelser af deres navne, derfor blev det noget helt tilfældigt, nemlig ISNURH.

Hvordan blev modebrandet til

Begge drenge bag ISNURH havde drømmen om en dag, at starte deres eget modebrand, og det gjorde de også begge to, bare hver for sig. På daværende tidspunkt var de to barndomsvenner mere konkurrenter end de var venner – indtil at de valgte at slå pjalterne sammen og udnytte hinandens ekspertise inden for faget. Oliver havde kompetencerne inden for selve håndværket, da han havde lært sig selv at sy i sin mors kælder i Kolding, da hun havde sin egen gardin forretning. Desuden havde han også stor interesse i at lære at  kunne sy selv, så det faldt ham mere naturligt at lære, end Kasper. Kasper havde derimod styr på marketingsdelen samt kontakter i branchen som ville gavne deres opstart, men han havde derimod  slet ikke styr på delen med håndværket. På denne måde fandt de hurtigt ud af, at de var et godt match. Ikke kun som gode kammerater, men også som samarbejdspartnere og administrerende direktører i egen virksomhed.

ISNURH skaber bæredygtige kollektioner af høj kvalitet

ISNURHS kollektioner består primært af lette jerseydesigns og tunge uldvarer i høj kvalitet, som blandt andet meter varer som egyptisk kashmir og bomuld. Udover at være et modebrand der laver luksuriøse styles af gode kvalitets metervarer, så bestræber de to stiftere af brandet sig også på, at være bæredygtige og miljøvenlige når de producerer deres kollektioner. Nogle af deres kollektioner bliver blandt andet lavet af ”deadstock” hvilket vil sige, at de genbruger stof til deres kollektioner som ellers ville have været blevet smidt ud af andre brands. Derudover bruger brandet også GOTS certificeret tekstiler. GOTS er en verdenskendt organisation og står nærmere bestemt for global organic textile standard. Ved at gøre brug af disse tekstiler, viser brandet ikke blot et socialt ansvar overfor omverdenen, men også et aktivt valg de tager, om at tage ansvar for miljø- og bæredygtighed.

Pasform på ISNURH'S styles

ISNURHS pasform på tøjet er ikke regular fit men det er heller ikke oversizeed fit – en fin balance mellem regular og oversized fit er det de to stiftere og designere bag brandet bestræber sig på at ramme. Når du har ISNURHS tøj på vil du derfor oplevet, at det føles afslappende og komfortabelt, men stadig stilrent og klassisk nok, til at have på til hverdagens gøremål.