FOLK & FRAME

Folk & Frame specialiserer sig i briller af høj kvalitet og skaber legende, trendy og klassiske silhuetter med et skandinavisk touch til både mænd og kvinder. Mens de er fremstillet af vintage og bæredygtige materialer fra Italien, Japan og Tyskland, håndteres hvert eneste stykke i København, hvilket resulterer i et high end produkt til en overkommelig pris.

Folk & Frame

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
  • FOLK & FRAME FINSEN
    kr. 1.100
  • FOLK & FRAME DE LANGE
    kr. 1.000

Stifterne bag Folk & Frame 

Folk & Frame er en danskejet virksomhed. Virksomheden blev etableret i 2014 af Brian Knakkegaard, som har tidligere erfaringer med sig i rygsækken, fra modebranchen. Hvorfor han også har incitament for, at opstarte brandet ganske selvstændigt. Solbrille brandet designer både solbriller til kvinder og mænd, i forskellige former og farver. Designet på solbrillerne er tidløst og minimalistisk, men stadig med tankerne på tidens trends og tendenser.       

 

Bæredygtige materialer   

Hver og én solbrille er produceret i genbrugsmateriale fra henholdsvis Japan, Tyskland og Italien, for at skåne miljøet. Disse materialer er naturligvis meget kvalitetsbevidste materialer, hvorfor dette også er tydeligt at se og mærke på solbrillerne. Efter produktion af solbrillerne, bliver det sidste finish lavet på Folk & Frame’s kontor i København. På denne måde er du forsikret om, at få en kvalitetsbrille der holder i mange år.  

Folk & Frame solbriller hos deKARL 

Hos deKARL er vi stolt forhandler af solbrille virksomheden Folk & Frame. Deres vision om at producere deres solbriller i bæredygtige men kvalitetsbevidste materialer, er noget som vi i deKARL deler både visionen og passionen omkring. Solbrille brandet går godt i spænd med andre brands hos deKARL, som for eksempel Helmut Lang og ISNURH, som også har lavet kollektioner af deadstock metervarer, for at passe på miljøet, og ligeledes at stræbe efter at blive mere bæredygtige.  

Kontakt os altid gerne, hvis yderligere spørgsmål skulle opstå  

Hos deKARL hjælper vi altid gerne hvor vi kan, hvorfor du også altid er velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål om enten Folk & Frame eller andre brands her på vores webshop. Kontakt os venligst på tlf: 23241772 eller på mail: karl@dekarl.com