BLS HAFNIA

Udforsk vores sortiment af BLS Hafnia's yderst lækre og kvalitetsbevidste produkter. Med BLS Hafnia's produkter, får du design, komfort og pasform i én. Modebrandet tilbyder fashionabelt tøj med komfort

BLS Hafnia

Designers
Produkt kategorier
Flere
Kategori
Flere
Jakkestørrelse
Størrelser
Størrelser
Flere
Sweatshirt størrelse
Sweatshirt størrelse
Skjortestørrelse
Skjortestørrelse
Buksestørrelse
Buksestørrelse
Skostørrelser
Skostørrelser
Pasform
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

BLS Hafnia vil producere tøj, hvor design, pasform og komfort går hånd i hånd  

Et skriv som beskriver BLS dna og hvad de hovedsageligt står for, er: We supply people with products that have the perfect fit and are comfortable enough to wear every day”. Dette skriv er noget af det første du ser når du surfer rundt på brandets hjemmeside. For brandet er den perfekte pasform og komforten i tøjet det vigtigste, og ligeledes det de ønsker at deres kunder skal huske dem for, når de køber deres tøj. De ønsker ligeledes at komfort og design skal gå hånd i hånd, hvilket ikke altid hænger sammen og kan derfor være en udfordring, men ikke desto mindre, er det netop visionen med BLS. 

BLS  laver samarbejder med Kesi og sneaker virksomhed

Igennem brandets eksistens har de lavet samarbejder med forskellige kendte personligheder og virksomheder. Blandt andet er der blevet lavet en tøjkollektion i samarbejde med musikkunstneren Kesi. Kollektionen fik navnet BLS x 888 og blev udgivet på deres webshop samt i få butikker i København. Det var helt naturligt, at Besnik og Kesi skulle lave et collab, da de begge fra barnsben har haft mode som interesse og ligeledes altid fulgt med på tidens trends og tendenser. Under deres udarbejdelse af tøjkollektionen, var de blandt andet i portugal for at hjælpe til på den produktion, som tøjkollektionen blev lavet på.  

Brandet har ydermere lavet samarbejde med en kendt sneaker virksomhed, hvor de i februar 2021 lancerede et par sneakers med BLS logo på og ved navn “store runner”. Sneakeren er designet til at skulle passe til enhver anledning, hvorfor den også udtrykker enkelhed med få detaljer. 

 

Hvad er visionen bag modebrandet BLS Hafnia?

BLS Hafnia blev stiftet af Besnik Miftari tilbage i 2011. Stifter af brandet Besnik Miftari’s vision med brandet var, på daværende tidspunkt, at skabe et brand med ekstra fokus på hovedbeklædning. Dog er sortimentet af BLS i dag andet end blot hovedbeklædning, det er også t-shirts, jakker, hættetrøjer mf. Dog er brandet bevidst om, at hovedbeklædning stadig skal være essentielt i deres sortiment, da det var der hele rejsen med BLS startede, blandt andet ved udvælgelse af tekstiler og mønstre, og ikke mindst, der hvor kreativiteten med brandet startede. BLS kasketter og i det hele taget hovedbeklædning er idag også noget af det mest populære i deres sortiment. Deres nye kollektioner vokser ligeledes hvert år, med en bredere vifte af produkter.